Hjem Kulturkrig Alt-Right under press

Alt-Right under press

502

Fra den selverklærte paganisten Varg Vikernes, til ibsteren Martin Sellner, dukker det gjevnlig opp små stikk til Alt-Right i videone deres. Nå har også kunstneren Lilith Keogh lagt Richard Spencer & Co for hat, og hun «erklærer krig» mot grupperingen i sin siste video.

Martin Sellner kritiserer Alt-Right for å være passivt ventende på en evt. kommende borgerkrig. Varg Vikernes går hardt ut mot de usmaklige mannssjovinistiske holdningene som grupperingen har gjort seg kjent for. Lilith er mest opptatt av at Alt-Right saboterer en effektiv spredning av budskapet om anti-globalisme, og går nå inn for å avvæpne dem, ved å lage Pepe-kunst som visstnok skal angripe Alt-Right.
Hvordan dette presset fra alle kanter vil påvirke Alt-Right får tiden vise. Men slik som ting ser ut nå, har Alt-Right ingen andre enn seg selv å samarbeide med.
Her følger videoene som det refereres til:

ektenyheter