Hjem Utenriks USA 54 år siden attentatet mot John F. Kennedy

54 år siden attentatet mot John F. Kennedy

87

Videoen viser intervju med LIFE redaktør Richard Stolley om den mye omtalte (Abraham) Zapruder filmen av attentatet, samt klipp fra den.

Og i år har en større mengde hittil hemmelighetsstemplede dokumenter i saken blitt frigitt, visstnok forbundet med en konflikt mellom President Trump og etterretnings-organisasjoner over hvor mye som kunne frigis.

Iflg. andre tweeter vil alt bli frigitt, med unntak av navn og adresser på personer som fremdeles er i live:

 

Dokumentene er tilgjengelige fra en dedikert side hos USAs National Archives. Der kan man også lese at alt skal være frigitt før 6 måneders fristen Trump satte i Oktober i år. Den foreløbig siste bolken som ble frigitt kom 17. November.

Faksimile

ektenyheter