Rune Steen
Foto: Rune Steen, fotografert av Ole-Christian Barkøy (Wikimedia Commons)

Rune Berglund Steen, redaktør i organisasjonen som kaller seg Antirasistisk Senter, skrev nylig en artikkel om Listhaugs tale på integreringskonferansen forrige uke, hvor han skriver at hennes oppgjør med rasisme (i talen) «kom sent».

Noen sekunders googling viser dog at Sylvi Listhaug har tatt avstand fra slikt grums utallige ganger før, f.eks. her, her og her. Dette var kun det første som kom opp på Google, og er nok dermed toppen av isfjellet.

Organisasjonen som kaller seg Antirasistisk Senter er skattefinansiert, noe som er svært kontroversielt, da de er en organisasjon som, tross navnet sitt, ignorerer grov rasisme mot hvite, at de tar til ordet for å gjøre det straffbart å trykke «liker» på såkalte hatefulle innlegg, og at de ikke tar avstand fra at en av deres skribenter oppfordret til syreangrep mot vårt foredrag med Martin Sellner. 

ektenyheter