Hjem Ideologi Multikultur Deres navn var Laura og Mauranne

Deres navn var Laura og Mauranne

1418
Foto: Sakset fra estrepublicain.fr. Laura og Mauranne

Memorer deres navn og hvordan de så ut. Massemedia vil ikke minne disse jentene. De har «feil» hudfarge.

Laura og Mauranne ble på søndag brutalt myrdet av en nordafrikansk asylsøker i Marseilles, men i motsettning til Alan Kurdi tragiske drukning vil massemedia ikke gi disse ofrene et personlig ansikt.

Ingen norske aviser har fortalt deres historie, deres drømmer og liv er ikke av interesse for norske journalister, de hadde «feil» hudfarge. Å fortelle historien til Laura og Mauranne og vise den mennesklig kostanden ved det multikulturelle eksperimentet i all sin brutalitet kan ikke media gjøre. Det ville være kontraproduktivt til deres agenda, da er det mer hensiktsmessig å grave frem en trist flykningehistorie.

Laura og Mauranne var venninnner og kusinene. Laura var 21 år og studerte for å bli sykepleier. Mauranne var 20 år og hadde nettopp begynt på 3. året på medisinstudiet i Marseille.

Document.no rapporterer at:

«Borgermesteren i den lille byen Rillieux-la-Pape kjente Laura godt. Til pressen uttrykte han sorg og sjokk og beskrev Laura som «en brilliant ung jente med hele fremtiden foran seg som ikke fortjente å bli offer for en fanatisk islamist som angriper uskyldige

Deres navn var Laura og Mauranne.

Vi vil ikke glemme dem.

ektenyheter