Foto: Illustrasjonsbilde

YouTube har nå startet praksisen med å sette visse videoer som anses som støtende i fengsel (på folkemunne: The Gulag Archipelago). I denne videoen nedenfor diskuterer YouTube-stjernen Tree of Logic med skaperen av den første videoen som ble satt i fengsel, Jared Taylor fra American Rennaisance. Taylor blir ofte beskrevet som rasist og «white supremacist» av folk på venstresiden, men det blir jo alle som ligger en millimeter til høyre for Karl Marx, så det er vanskelig ut fra disse skjellsordene å vite hvor han står fra.

Vi har undersøkt om beskyldningene mot Jared Taylor og hans organisasjon holder mål, og så vidt vi kan bedømme har han samme syn som sionister, altså jødiske nasjonalister som støtter og arbeider for å opprette og bevare en jødisk etnostat (Israel). Taylor sier han ønsker noe lignende for hvite, som han mener er en forfulgt befolkningsgruppe i dag.

Hvor vidt dette gjør han til en «white supremacist» og rasist overlater vi til seeren å vurdere. Intervjuet med Tree of Logic viser også hvordan Google, YouTube og andre store venstreorienterte selskaper bruker deres økonomiske og politiske makt til å sensurere stemmer de er uenige med.

 

ektenyheter