Foto: YouTube

Den venstrevridde pressen i USA har i lang tid forsøkt å sverte politiet som rasistisk, men i mangel på beviser finner de like gjerne bare på ting. Denne gangen er den «sjokkerende» historien en (hvit) kvinne som ble stoppet av politiet og uttrykte at hun var livredd for å bli skutt fordi hun hadde sett så mange politivideoer hvor folk ble skutt. For å roe ned kvinnen svarte politimannen med et smil og en spøk: «men du er ikke svart. Husk at vi bare dreper svarte folk, ikke sant?»

Videoklippet av politimannen som sier dette ble plukket opp og spredd av den splittelseskåte pressen. Dagbladet har viderformidlet denne falske nyheten og skriver at «alle» er sjokkerte over dette. Vi kan bevise at Dagbladet aktivt har forsøkt å fjerne den spøkefulle tonen til politimannen ved å klippe bort frasen «ikke sant?» på slutten av setningen. Nedenfor kan du se hele klippet, inkludert den delen Dagbladet ikke ville at du skulle høre, for hvis det hele bare var en spøk, da var ikke politimannen rasistisk likevel, og det passer ikke inn i det marxistiske verdensbildet hvor alle hvite er rasister.

I tilfellet det er uklart hvorfor frasen «ikke sant?» på slutten av en setning er en sarkastisk spøk, så refererer han her til noe som han mener at kvinnen kjenner til. Ja, for «alle» vet jo at amerikanske politifolk bare dreper svarte, ikke sant?

Du har garantert brukt denne sarkastiske taleformen selv mange ganger. Det gjorde garantert også Dagbladet, og de skjønte at de var nødt til å klippe bort denne frasen for ellers ville folk umiddelbart hørt at dette var en spøk, og da hadde den falske nyheten ikke vært like overbevisende. Busted!

For ordens skyld: politiet i USA er så livredde for å bli kalt rasistiske på grunn av de venstreekstremes jihad mot hvit rasisme, at politimannen i videoen fikk sparken. Ironisk ikke sant? En politimann gjør en sarkastisk spøk med referanse til alle falske nyhetene om politiet i media, og resultatet er at han blir sparket fordi mediene brukte spøken til å spre falske nyheter om han.

 

ektenyheter