Foto: Wikipedia

Jordan Peterson er en uredd kanadisk klinisk psykolog som har turt å si offentlige slike kontroversielle ting som at menn er menn og kvinner er kvinner, og at intelligens har noe med hjernen å gjøre. Du tenker kanskje at dette er allmennkunnskap, men Peterson holdt på å miste jobben sin ved et kanadisk universitet over dette temaet, fordi Canada som verdens første land har innført en lov som erklærer at kjønn ikke finnes.

I denne videoen intervjuer Jordan Peterson den ledende intelligens-forskereren Dr. Richard Haier om temaet. Dersom du har en time til overs kan du lære utrolig mye vel-etablert forskning som i dag er helt forbudt å si i offentligheten. Dersom du lytter til denne samtalen mellom disse to fremragende forskerne på temaet på en ærlig måte vil du aldri mer tro på løgnen du hører i media om at intelligens er en «sosial konstruksjon» som egentlig ikke finnes biologisk.

 

 

ektenyheter