Brenning av penger
Foto: Illustrasjonsfoto

Den amerikanske regjeringen har siden 1964 brukt 148.000.000.000.000 skattekroner (med dagens valutakurs – 7,8 NOK pr. USD) på å kurere fattigdom i USA, noe som allerede hadde begynt å skje uten statlig innblanding. Resultatet av det statlige prosjektet har i stedet blitt en permanent fattig underklasse.*

Til sammenligning kan det nevnes at transhumanisme-eksperten Zoltan Istvan anslår at man over 10 år kunne kommet veldig nær å gjøre mennesker helt motstandsdyktige mot døden med 1.000.000.000.000 dollar til forskning, selv med effektivitetstapet man får av statlig finansiering.**

Om dette stemmer kunne man altså reddet hundretusenvis av liv hver eneste dag med ca. 5 % av et pengebeløp som har gått rett ad undas.

* Videopresentasjon, med kilder i beskrivelsen (US Census Bureau, CATO Institute, etc):

**

ektenyheter