Hjem Ideologi Multikultur Sykkel-VM i Bergen: Koranklosser og skarpskyttere på taket

Sykkel-VM i Bergen: Koranklosser og skarpskyttere på taket

2609
Foto: Skarpskyttere er på plass over Torgallmenningen. Ekte Nyheter

700 politimenn må til for å sikre sykkel-VM i Bergen mot terror.

Sykkel-VM startet i dag med strålende vær, men massive sikkerhetstiltak får redaksjonen til å spørre seg hva det er som skjer med landet vårt.

Ekte Nyheter har fått tilsendt bilder som dokumenterer det massive sikkerhetsarbeidet rundt sykkel-VM.

BT omtaler også situasjonen og skriver at: «Vest politidistrikt har anslått at det er daglig er behov for inntil 700 polititjenestemenn og -kvinner til å håndtere det ni dager lange arrangementet.

For å få den kabalen til å gå opp, har Politidirektoratet (POD) beordret mannskaper fra andre politidistrikt. Også Beredskapstroppen vil være i Bergen. Fagforeningen ber Arbeidstilsynet undersøke om bemanningen er uforsvarlig lav. De er også bekymret for at arrangementet vil være et økonomisk tapsprosjekt for politidistriktet.»

Foto: Beredskapstroppen er på plass i Bergen. Ekte Nyheter
Koranklosser dominere bybildet

På grunn av terrortrusselen er det satt ut betongbarriere, også kalt koranklosser i mangen av byens sidegater.

Foto: Koranklosser i Bergen sentrum. Ekte Nyheter.
Massiv overvåking

BA skriver (bak betalingsmur) at: «32 etater jobber sammen i et nytt senter for å overvåke byen under Sykkel-VM. – Noe lignende har aldri tidligere vært gjort, hevder byrådsleder Harald Schjelderup. 

I tiden før Sykkel-VM har politiet gjennomført store antiterror øvelser og montert overvåkingskameraer forskjellige steder i Bergen.

Under VM-arrangementet vil politiet ha tilgjengelig historisk store ressurser.»

Ekte Nyheter konstantere at Norge er i ferd med å utvikle seg fra et tillitsamfunn hvor det ikke var behov for bevæpnet politi, til et samfunn hvor faren for islamsk terror gjør at samfunnet må mure seg inne.

«Bygg broer, ikke murer« var mottoet politikerene brukte når de skulle selge inn masseinnvandringen. Nå går det stadig lengre mellom hver gang vi hører denne floskelen.

ektenyheter