Hjem Ideologi Multikultur Svensker oppfordres til å lære persisk og dari for å integrere seg.....

Svensker oppfordres til å lære persisk og dari for å integrere seg.. i Sverige

1598
Foto: Skjermdump fra arrangementet på Facebook.

Organisasjonen Ung i Sverige arrangere språkkurs slik at etniske svensker skal «klare seg i det nye samfunnet»

Nyheteridag.se rapporterer i dag om et litt anderledes «integrasjonsprosjekt» i vårt naboland. Organisasjonen Ung i Sverige starter i morgen det de definere som et integrasjonsprosjekt hvor etniske svensker skal lære persisk og dari.

På gruppens Facebook-arraangemnet står det følgende:

«Välkommen att lära dig Persiska och Dari, välkommen till det nya samhället. 

Vi arrangerar en workshop i Dari och Persiska som alla svenskar får komma på, med oss har vi ungdomar som hjälper er att lära språket. Detta är en första introduktion till språket och viktigt för att du ska klara dig i det nya samhället. Vi kämpar för att vi afghanska ungdomar ska få stanna och bli en del av samhället, då får svenskarna ta ansvar att vara en del av det samhället också. Språk är inte hinder för att förstå varandra, det är verktyg! Vi lär av varandra och möter morgondagen tillsammans. Ett samhälle där alla håller ihop och som vi formar tillsammans. Välkommen på vårat integrationsprojekt – Persiska/Dari för svenskar!»

Foto: Skjermdump fra arrangementet på Facebook.
Foto: Skjermdump fra arrangementet på Facebook.

Å være ung i Sverige innebærer tydligvis noe annet nå enn for noen få generasjoner siden.

Ekte Nyheter har tidligere omtalt en annen sak hvor etniske svensker ble oppfordret til å integrere seg i det nye Sverige i en kontroversiell Youtube-video:

ektenyheter