Foto: Julia Lindemalm

De fleste har fått med seg at det står dårlig til med vår nabo i Øst. Det har blitt så ille at det jevnlig omtales som «svenske tilstander.» I kjølvannet av migrantkristen i 2015 har svenskene opplevd en dramatisk økning i voldtekter og voldtektsforsøk på svenske popfestivaler.

Den svenske komikeren Emma Knyckare har funnet en ekte svensk løsning på dette. Å forhindre migrant-menn i å få slippe inn på festivaler ville løst problemet, men dette går jo ikke fordi dette ville vært rasistisk og å dømme en hel gruppe. #NotAll

Hva er så Emma Knyckares løsning for å unngå å demonisere muslimske menn? Jo, hun demoniserer alle menn i stedet! For å ikke være rasistisk foreslår hun å utestenge etnisk svenske menn som ikke voldtar. På den måten diskriminerer hun ikke mellom de uskyldige og de skyldige mennene. Problem solved. Det er svensk «logikk,» det.

 

 

ektenyheter