Hjem Utenriks Østerrike Slår alarm etter voldtektsbølge i Italia

Slår alarm etter voldtektsbølge i Italia

820
Foto: Illustrasjonsfoto. Bilde fra pro-migrasjonsdemonstrasjon. Personene på bildet er ikke knyttet til saken. CC BY 2.0)

Masseinnvandringen til Italia kommer med en høy pris for landets kvinner. 

Italia er i sjokk etter en serie overfallsvoltekter begått av migranter. Så langt denne uken er det rapportert om to spesielt stygge voldtekter. På mandag ble en tysk kvinne bundet til en påle, voldtatt og forlatt naken i en park i Roma. På tirsdag skrev lokale aviser at at en kvinnelig lege på nattevakt i Trecastagni på Sicilia skal ha blitt voldtatt i timevis av en pasient.

VG skriver i dag at: «Voldtektsbølgen opprører italienerne. Mens politikere og aktivister lenge har sagt at noe må gjøres med voldsbruken mot kvinner i Italia, overgrep som oftest skjer i nære familierelasjoner, bruker høyreradikale politikere nå de siste ukers voldtekter som ammunisjon i sin kamp mot immigranter.

Over 600.000 immigranter, hovedsakelig fra Afrika, har kommet til Italia de siste fire årene. Det har ført til økt støtte for partiene på ytterste høyr fløy. Disse legger nå noe av skylden for landets kriminalitet på immigrantene, og krever bedre grensekontroll.

Det innvandringsfiendtlige separatistpartiet Lega Nord går enda lengre. De vil nå ha kjemisk kastrering av alle voldtektsmenn. Partiet har hatt økende oppslutning siden 2014, fra seks prosent til over 15 prosent, noe som gjør dem til det tredje største partiet i Italia.»

Les også: Identitærbevegelsen demonstrerte etter rasistisk motivert dobbeltdrap og voldtekt i Østerrike

Forrige måned ble et ungt polsk kjærestepar offer for et særdeles brutalt angrep av begått av fire nord-afrikanere på en stand i Rimini, Italia. Brutaliteten i angrepet skilte seg ut fra de «vanlige» gruppevoldtektene begått av innvandrere da kjæresteparet ble angrepet mens de gikk en kveldstur på en populær strand.

Washington PostTV2 og en rekke lokalaviser i Italia omtalte at paret som er 26 år ble skambanket før kvinne ble gruppevoldtatt av fire menn med nord-afrikansk utseende.

Les også: Rasisme mot hvite tar stadig flere uskyldige liv

Økende trend

Grove overfallsvoldtekter begått av migranter og asylsøkere mot europeiske kvinner øker sterkt i en rekke land i Vest-Europa.

I Sverige har ikke politie kapasitet til å etterforske voldtektsakene og gjerningsmennen risikere ofte ikker mer enn 2 månders fengsel om de blir dømt. Dette kan lede til at mange migranter tror det er fritt frem og Sverige har hatt flere saker de siste årene hvor gruppevoldtekter senders live på Facebook.

I flere land prøver media og politiet å skjule eller generalisere gjerningsmennens etniske bakgrunn som i England, hvor etnisk pakistanske voldtekstmenn konsekvent blir omtalt som «asiatisk».

England ser også ut til å være spesielt hardt rammet av voldtektsgjenger hvor hele familer bestående av pakistanske fedre, brødre, onkler og venner deltar i gruppevoldtekter av svært unge britiske ikke-muslimske jenter. De mest kjente sakene er fra Huddersfield og skandalen i Rotherham.

Nyttårsaften 2015/2016 fikk politiet i Tyskland en rekke meldinger om kvinner som hadde opplevd seksuelle overgrep ved togstasjonen i Köln. I ettertid viste det seg at over 1 000 kvinner hadde blitt seksuelle overgrepet av over 2 000 gjerningsmenn den ene natten.

NRK forsøkte desperat å vinkle nyhetene om angrepene på en slik måte at det så ut som det var likt antall “Tyskere” som utlendinger som hadde stått for overgrepene. 16. februar publiserte NRK en nettsak under tittelen «Likt antall tyskere som syrere mistenkt etter Köln-overgrepene». Saken dreide seg om at 73 personer er mistenkt etter overgrepene i Köln, hvorav blant annet 30 er fra Marokko, 27 fra Algerie, 3 fra Tyskland og 3 fra Syria.

Senere innrømte NRK dette. Dagen etter den opprinnelige publiseringen endret NRK overskriften til «Flest nord-afrikanere mistenkt etter Köln-overgrepene».

Hvor høy andelen av voldtektsmenn er blant migranter fra Afrika og den muslimske kulturkrets vites ikke, men av de 27 flyktningene Japan tok imot i 2015 er nå to av dem siktet for gruppevoldtekt og ran.

Som vanlig er det taust fra organisasjonen som kaller seg Antirasistisk Senter.

Les også: Sterk økning i hatkriminalitet mot etniske nordmenn.

ektenyheter