Rasisme
Foto: Illustrasjonsbilde

Oppfatningen om at kun hvite kan være rasister repeteres i ekkokamre i alt fra media til universiteter. At dette i seg selv er en ekstremt rasistisk holdning, eller at empiriske undersøkelser viser at hvite og latino-amerikanere er de minst rasistiske menneskene i verden, rokker ikke ved dogmet.

Følgende er kun noen få eksempler på anti-hvit rasisme som fører til mord og lignende brutaliteter:

Mistenkt seriemorder sa at han ønsker å drepe alle hvite mennesker.

Zimbabwes president sier at staten ikke vil straffeforfølge de som myrdet landets hvite bønder (noe som også førte til en nasjonal sultkatastrofe).

Afro-amerikaner myrdet 4 hvite mennesker pga hat mot hvite.

15 år gammel skotsk gutt brent til døde av anti-hvit rasistisk pakistansk gjeng.

Hvit kvinne skal ha blitt kidnappet og voldtatt av 2 afro-amerikanere pga hat mot hvite.

Avslutningsvis nevner vi også Sør-Afrika, som er et kapittel i seg selv. Det forekommer brutale overgrep mot hvite bønder nærmest daglig, og svært ofte ender det i mord (de som takler å se bilder av horribel vold kan google “South Africa farm murders”, og trykke på “Images”).

Sør-Afrikas egen president gir sin moralske støtte til disse mordene. Noe vi ikke lærer i offentlig skole er også at kommunisten Nelson Mandela gjorde nøyaktig det samme, at han utførte flere terrorangrep, og at han valgte å gifte seg med en kvinne som brant folk levende hvis hun mistenkte at de var spioner. En 14 år gammel gutt slapp “billigere unna” ved å “kun” bli banket opp og drept.

“Rasisme er den laveste og mest primitive form for kollektivisme.” – Ayn Rand

Som vanlig er det taust fra Antirasistisk Senter.

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)

ektenyheter