Rasisme
Foto: Illustrasjonsbilde

Oppfatningen om at kun hvite kan være rasister repeteres i ekkokamre i alt fra media til universiteter. At dette i seg selv er en ekstremt rasistisk holdning, eller at empiriske undersøkelser viser at hvite og latino-amerikanere er de minst rasistiske menneskene i verden, rokker ikke ved dogmet.

Følgende er kun noen få eksempler på anti-hvit rasisme som fører til mord og lignende brutaliteter:

Mistenkt seriemorder sa at han ønsker å drepe alle hvite mennesker.

Zimbabwes president sier at staten ikke vil straffeforfølge de som myrdet landets hvite bønder (noe som også førte til en nasjonal sultkatastrofe).

Afro-amerikaner myrdet 4 hvite mennesker pga hat mot hvite.

15 år gammel skotsk gutt brent til døde av anti-hvit rasistisk pakistansk gjeng.

Hvit kvinne skal ha blitt kidnappet og voldtatt av 2 afro-amerikanere pga hat mot hvite.

Avslutningsvis nevner vi også Sør-Afrika, som er et kapittel i seg selv. Det forekommer brutale overgrep mot hvite bønder nærmest daglig, og svært ofte ender det i mord (de som takler å se bilder av horribel vold kan google «South Africa farm murders», og trykke på «Images»).

Sør-Afrikas egen president gir sin moralske støtte til disse mordene. Noe vi ikke lærer i offentlig skole er også at kommunisten Nelson Mandela gjorde nøyaktig det samme, at han utførte flere terrorangrep, og at han valgte å gifte seg med en kvinne som oppfordret til å brenne politiske motstandere levende. Hun var også medansvarlig i kidnappingen og det brutale mordet på en 14 år gammel gutt.

«Rasisme er den laveste og mest primitive form for kollektivisme.» – Ayn Rand

Som vanlig er det taust fra Antirasistisk Senter.

ektenyheter