Hjem Fra Arkivet Per Fugelli: et dårlig menneske

Per Fugelli: et dårlig menneske

18379
Foto: Per Fugelli, Wikipedia

Det sies at man ikke skal snakke stygt om de døde, men Per Fugelli snakket så stygt om så mange levende at han må tåle litt kritikk, også etter hans død. Vi hadde egentlig tenkt å la hans død gå forbi i stillhet som han fortjener, men når de venstreekstreme mediene nærmest står i kø for å hylle han om hvor fantastisk menneske han var, tenkte vi at Norge trenger et litt annerledes perspektiv: Per Fugelli var et dårlig menneske.

Han har fått skryt for å stå opp for de svake og å kritisere de som virkelig fortjener det. Hadde dette vært sant ville vi vært litt mer sympatisk for mannen, men sannheten er at han har sagt pent lite om de som virkelig fortjente en stemme. Hvor var Per Fugelli da millioner av kristne ble forfulgt og drept av islamister i Midtøsten?

Hvor var Per Fugellis forsvar av jøder som ble utsatt for ekstrem og daglig antisemittisme i arabiske land? Hvor var Per Fugellis forsvar av homofile som blir hengt i Iran, eller voldtektsofre som blir kastet i fengsel fordi kvinners vitnesbyrd teller halvparten av en manns under Sharia?

I stedet valgte Fugelli å angripe fredelige, lovlydige og anstendige nordmenn ene og alene fordi de var skeptiske til å importere den type kultur som skaper borgerkrig, frykt og forfølgelse av minoriteter i Midtøsten. Sannheten er at Fugelli valgte feil side, og brukte store deler av sitt liv til å kaste skitt på folk som kun ønsket å sørge for at Norge skal være et godt land å bo i også i fremtiden.

 

 

ektenyheter