Hjem Ideologi Politisk korrekthet NRK-profil oppfordrer å drive statsleder til selvmord

NRK-profil oppfordrer å drive statsleder til selvmord

740

Let's do this. #TriggerTrump

Posted by Thomas Seltzer on Donnerstag, 31. August 2017

Programleder i NRK, Thomas Seltzer går hardt ut mot President Donald Trump på Facebook.

Torsdag skrev Seltzer: «Let’s do this. #TriggerTrump» når han delte en sak fra rawstory.com hvor Eric Trump er sitert på at faren, President Donald Trump ‘tunes out’ kritikk slik at han ikke tar selvmord.

I tråden under selvmordsoppfordringen skriver Seltzer at Trump er: «President Snowflake» og «En caudillo-wannabe preget av åpenbare og veldig klisjeartete psykologiske problemer, drama innenfor reality-TV-rammer, og maktkamp på leirskolen i 6.klasse. Selv den mest rævva og banale anarkistiske teatertruppen på 70-tallet ville forkastet dette manuset om de vurderte å sette opp et satirisk stykke om alt de hatet.»

8. juli i år syntes Seltzner det var passende å dele et bilde hvor det fremstår som om Trump er blitt myrdet.

Posted by Thomas Seltzer on Samstag, 8. Juli 2017

 

Oppdatert Lørdag 2 september 20.09: Det ovenforstående bilde av Trump ble brukt i falske nyhter for å lurer folk til å tro at presidenten var drept. Inquisitr.com omtalte saken 14 august 2016 og skrev at søkefrasen “Donald Trump dead” viste at i underkant av 7 000 snakket om temaet på Facebook.

Svar fra Seltzner
Seltzner har respondert på denne saken og skriver på Twitter at bilde er «(Pastisj på kjent platecover: Darby Crash som slapper av på scenen, ikke mord

ektenyheter