Hjem Politisk vold Kriminell rapper henger hvitt barn i musikkvideo

Kriminell rapper henger hvitt barn i musikkvideo

1873
XXXtentacion
Foto: XXXtentacion, public domain

Overgriperen XXXtentaction – som blant annet har vært i fengsel for å ha mørbanket en gravid kvinne og brutt seg inn i et privat hjem med våpen – kritiseres for sin nye musikkvideo hvor han prøver å lage et poeng ut av å henge et hvitt barn.

Rett etter den groteske, grafiske scenen leser han opp en tale som tilsynelatende handler om viktigheten av toleranse. Hvorfor han valgte å vise seg selv henge et hvitt barn, for deretter å starte talen med viktigheten av «likhet», eller hvor genuin en oppfordring til toleranse og fred er fra en serieovergriper, kan en bare spekulere i.

Videoen har ikke blitt alder-restriktert eller deaktivert for inntekter, slik som har skjedd med mange videoer fordi de er politisk ukorrekte.

Som vanlig er det taust fra organisasjonen som kaller seg Antirasistisk Senter.

NB til Filter Nyheter: Vi påstår ikke at han henger en hvit gutt på ordentlig. Det er en fiktiv scene i musikkvideoen.

Kilder: IJR, Wikipedia

ektenyheter