Hjem Idioti «Islamofobi» finnes ikke – det er en umulighet

«Islamofobi» finnes ikke – det er en umulighet

531

«Pusherne» av denne selvmotsigelse, dette oksymoron, gir seg dog ikke. Selv ikke etter 1400 år med

Islams kriger, kolonisering, imperialisme, islamisering

 

Islams slaveri

Islams «medlemmer» har bedrevet større og mer grusomt (bl.a. utbredt kastrering og enda dårligere overlevelsesrate ved «transporten») slaveri av etniske Afrikanere, samt over mye lengre tidsperiode – enn Europeeres såkalt «Trans-Atlantiske» til det Amerikanske kontinent.

I tillegg kommer Islamsk million-slaveri av etniske Europeere og Asiater.

Til tross for dette er det nesten utelukkende slaveriet i sørlige USA – som attpåtil var en mindre del av dette «Trans-Atlantiske» slaveriet, størstedelen fant sted i Sør- og Mellom-Amerika – som omtales når temaet Slaveri, kommer opp.

Det rapporteres om fortsatt praktisering av «Islam-rettferdiggjort» slaveri også i vår tid, bl.a. i Mauretania, Jemen og av grupperinger som Islamsk Stat og Boko Haram.

Islams terrorisme – vår tid
Islamic terror vs other
Mye spekulasjon om Islamsk «opplysningstid» – uansett irrelevant

Når temaet er Islam, kommer gjerne påstander som spinner rundt en slags «golden age» for noen hundre år siden, der Islam skal ha generert store vitenskapelige bidrag etc. Selv det som eventuelt stemmer bøter uansett ikke for uhyrlighetene. Det er ikke et relevant argument. Spesielt ikke århundrer senere.
Og husk; det ble utvilsomt produsert vitenskapelige nyvinninger i f.eks. Soviet-Unionen – skulle det «renvaske» kommunisme??

  • Bill Warner: The Not So Golden Age of Islam
  • Sam Harris: ‘[Islamic «golden age»]..is largely fictional and I think we’re now living through a time where a politically correct pseudo-history is being put forward as something that exonerates religion, and Islam in particular..
«Islamofobi-pusherne»

«Pusherne» av denne selvmotsigelse, dette oksymoron, gir seg dog ikke. Noen av de siste er (selvfølgelig) barbari-forkjemper Fahad Qureshi..

..the punishments described in the Quran and the Sunnah, whether it is death, whether it is stoning for adultery, what ever it is, if it is from Allah and his messenger, that is the best punishment ever possible for human kind, and that is what we should apply in the world..

som er noe av det han ved same anledning påstår er

..these are general views that every muslim actually has, every muslim believes in these things. Just because they are not telling you about it or just because they are not out there in the media doesn’t mean they don’t believe in them..

se selv:

Til og med Dagbladet ble en smule islamkritisk for en stakket stund(!)

Foto: Skjermdump Facebook

..på Facebook. Samt «SNIK-islamofobi» (naturligvis.. høhø.. ).

Videre; leder i Islamic Cultural Centre Ungdom, en master-student ved NTNU (samt Universitetsavisa.no selv), men mest skuffende; en av Norges største homoforbilder Erling Lae.

Et tu, Erling?

Få ting er mer absurd enn homofile apologeter for en ideologi som inneholder og utbredt praktiserer – og i ganske mange land det som offisiell politikk –  spesifikk forfølgelse av og vold mot nettopp homofile. Barbariske henrettelser inkludert:

 

Lae (og mange andre) bør snøggast ta en leksjon fra Douglas Murray. Som har «skjønt det».

 

Frykt for Islam – og Islam manifesterer seg selvinnlysende i all hovedsak via Islams «medlemmer» – er høyst rasjonelt.

ektenyheter