Voldtekt, illustrasjon
Foto: Illustrasjonsfoto

I 2010 ble 27 år gamle Elin Krantz drept av etioperen Ephrem Tadele Yohannes. Ephrem hadde plaget henne da hun tok trikken på veien hjem, og stalket henne etter hun gikk av. Deretter ble hun ble brutalt voldtatt og slått i hjel av ham i et skogstykke.

Selv om svensk lov gir hjemmel til å dømme mordere til livstid, valgte retten å la morderen slippe unna med 16 år i fengsel.

Etter grundige søk kan vi ikke finne et eneste tilfelle hvor NRK eller VG har dekket denne saken.

Lekkede bilder av Elins lik ble til stor forferdelse spredt på nettet i etterkant.

Ifølge andre alternative nyhetssider skal Ephrem ha vært tidligere straffedømt i USA, og et vitne til mordet på Elin skal ha hørt henne skrike i 15 minutter, uten at noen stoppet mordet (ikke verifisert fra vår side). Effektivt selvforsvar/forsvar av andre sivile er forbudt i Sverige. 

ektenyheter