Hjem Ideologi Antisemittisme Arbeiderpartiet raser mot Christian Tybring-Gjeddes bildedeling på Facebook

Arbeiderpartiet raser mot Christian Tybring-Gjeddes bildedeling på Facebook

509
Foto: Fra Facebook, ukjent fotograf

Arbeiderparti-politiker Fredrik Mellem kaller Tybring-Gjedde en motbydelig politiker.

Tybring-Gjedde delte i går et bilde av en gruppe muslimer utenfor Ap sin valgkampbod på Karl Johan. Selv om bildet godt illustrerer realitetene med at de fleste muslimer med stemmerett, faktisk stemmer Ap ble det mye bråk.

Nettavisen har omtalt saken og skriver at:

«Bildet viser det som ifølge Arbeiderpartiets stortingskandidat fra Oslo, Fredrik Mellem, er en gruppe fra voksenopplæringa som besøkte standen. Flere på bildet er hijabkledde og personer med innvandrerbakgrunn.

– Tybring-Gjedde er en motbydelig politiker. Her ser vi innvandrere drive med aktiv integrering – og Tybring-Gjedde motarbeider dette i sedvanlig stil»

Foto: Skjermdump fra Facebok

Vil ikke diskutere demografisk endring

Det er interessant at Arbeiderparti-politikere går så hardt ut mot Tybring-Gjedde men nekter å diskutere den underliggende årsaken til at han delte bilde, nemlig den hurtig skiftende demografiske situasjonen i Oslo og Norge.

Sist fredag publiserte NRK en sak om forskerne Erling Holmøy og Birger Strøm fra Statistisk sentralbyrå (SSB). I saken kommer det blant annet frem at:

«Statistisk sentralbyrå (SSB) har undersøkt langsiktige konsekvenser av innvandring i rapporten Betydningen for demografi og makroøkonomi av innvandring mot 2100.

– Hvis vi ser på et hypotetisk alternativ uten ut- eller innvandring til Norge, viser det seg at vi bare ville hatt 4,3 millioner innbyggere i 2100, forklarer Erling Holmøy.

Men i SSBs hovedalternativ, som NRK omtalte fredag, skal Norges befolkning da ha steget til nærmere 8,5 millioner.

– Det befolkningstilskuddet som genereres av innvandringen etter 2016 vil være 4,1 millioner mennesker. De store gruppene her vil komme fra det som i dag er fattige land, fortrinnsvis i Asia og Afrika.

Holmøy har beregnet den ekstra skattebyrden til å være 10.000 kroner årlig per person fra 2025. For en familie på fire vil det være 40.000 kroner årlig. Årsaken er både lav yrkesdeltakelse og at oljefondet skal deles på flere mennesker.

– De gruppene som er ventet å utgjøre mesteparten av dem som kommer framover, jobber også på det meste klart mindre enn det andre grupper gjør. Og de går også langt raskere ut av arbeidslivet enn det andre grupper gjør, sier Holmøy«

Les også: Valgflesk? Arbeiderpartiet vurderer nå angivelig asylmottak i Afrika.

Arbeiderpartiets Jan Bøhler er også intervjuet og sier at:

«Vi ser at blant dem som har bakgrunn i land hvor dette ikke er situasjonen, som i Pakistan, Irak, Somalia, Afghanistan med flere, drar ganske mange med seg dette problemet også hit til landet.

Innvandrerjenter må vokse opp med likestilling! De må få svømmeundervisning sammen med gutter og få gå i bursdager til gutter i klassen sin, sier Bøhler, som mener regjeringen kommer med mange utspill, men lite handling.

Jeg er ikke så bekymret for antallet – hvis vi blir flinkere til å stille klarere krav til integrering»

Les også: Ketil Solvik-Olsen svarer på Arbeiderpartiet sin SMS

Hvorfor er ikke Arbeiderpartiet og Jan Bøhler bekymret når det ser ut som om nordmenn blir i mindretall i eget land innen få generasjoner? Hvorfor kommentere ikke Arbeiderparti-politikere at muslimsk masseinnvandring truer mangfoldet? Det er godt dokumentert at jøder flykter områder i Sverige og Frankrike når andelen muslimer blir for høy. Hvorfor sviktet Jonas Gahr Støre i karikaturstriden? Hvorfor ville Arbeiderpartiet i 2009 utvide rasismeparagrafen til å inkludere blasfemi?

Den eneste plausible foklaringen er at Arbeiderpartiet er i ferd med å gå bort fra sin liberale tradisjon for å sikre seg stemmene fra den hurtig økende muslimske stemmeblokken. Når 80 % av muslimer bosatt i Norge støtter Arbeiderpartiet er det klart at de forventer å få noe igjen for sin støtte.

Jo sterke denne stemmeblokken blir jo mer sansynlig er det at Arbeiderpartiet fortsetter å selger ut norske verdier som ytringsfrihet og mangfold.

Denne typen velgerimport er spesielt problematisk fordi alt Arbeiderpartiet trenger å gjøre for å beholde den hurtig økende muslimske velgerblokken er å ikke adressere problemene med muslimsk masseinnvandring. Stemmene de kjøper er billigere enn om de skulle fri til etniske nordmenn.

Les også: Valg 2017: Ekte Nyheters anbefaling

ektenyheter