Hjem Politikk Svensker konfronterte falske asylsøker og innvandringstilhengere

[Video] Svensker konfronterte falske asylsøker og innvandringstilhengere

860

Med taktfaste rop om ”Mohammed, Abdullah, go away” konfronterte en gruppe unge svensker på søndag en pro-innvandrings demonstrasjon i Stockholm.

En rekke såkalte afghanske «ensamkommande flyktingbarn» og diverse representanter for innvandringslobbyen gjennomførte søndag en demonstrasjon utenfor Riksdagen i Stockholm hvor de krevde at Migrationsverket stopper alle utvisninger til Afghanistan.
Flyktingbarn blir til ungdommar

I flere nyhetsartikkeler om demonstrasjonen startet svensk mediea på mandag med å omtale demonstratene som «ensamkommande flyktingbarn» men etter at stadig flere påpekte at «barna» på bildene fra demonstrasjoen ser ut til å være mellom 25 og 40 år har flere svenske aviser endret omtalen til ensamkommande ungdommar.

Foto: Documnet.no

Har svenskene fått nok?

I en video under ser vi et 30-talls unge svensker som gjennomfører en motdemonstrasjon. Man kan også se flere godt voksne «ensamkommande flyktingbarn» bli dyttet vekk gjentatte ganger av politiet når de prøver å angripe de svenske motdemonstrantene.

Den svenske storavisen Dagens Nyhter rapporterte i forrige uke at Rettsmedisinsk institutt i Sverige (Rättsmedicinalverket) opplyser at minst 80 prosent av de «enslige flyktningebarna» man hittil har undersøkt er voksne.

Afghanske migranter har også det siste året introdusert en ny kriminalitetskategori i Sverige. I fem ulike rettssaker er totalt femten siktet for gruppevoldtekt av unge gutter, i følge Aftonbladet.

ektenyheter