Hjem Politikk Forsvar Høyre hevder de styrker Heimevernet selv når de kutter i beredskapen

[Video] Høyre hevder de styrker Heimevernet selv når de kutter i beredskapen

96

FORSVARSPOLITIKK FOR DUMMIES Når politikere benytter seg av trylletale og millioner av kroner på reklame for å lure deg til å tro at de styrker din trygghet…Føler du da at de respekterer deg og din familie?Eller føler du at de behandler deg som stemmekveg, som bare skal narres til å stemme dem inn for fire nye år?STEM NEI TIL KUTT I TRYGGHET FOR DEG OG DINE!STYRK HEIMEVERNET!#styrkHV #HVgate #valg2017

Posted by StyrkHV on Donnerstag, 17. August 2017

Folkeaksjonen StyrkHV har laget en film som avkler forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide.

I en sterk video publisert på Facebook ser vi Venstre-politikeren Abid Q. Raja grille forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide fra Høyre.

StyrkHV skriver på sine Facebook-sider at de «vil stille Ap, FrP og Høyre til ansvar for vedtaket som kutter i vår rett til trygghet der vi bor» og at «Folkeaksjonen forteller deg om pågående kutt i din families rett til trygt nærmiljø i utrygge tider – og hvem som har ansvaret for at din beskyttelse svekkes»

ektenyheter