Og nå er det Hvite Hus nødt til å komme med en formell respons.

Underskriftskampanjen er en av flere som ligger på Det Hvite Hus sine sider, der man kan lage sine egne. Hvis en underskriftskampanje når over 100 000 underskrifter må Det Hvite Hus gi en formell tilbakemelding på underskriftskampanjen.

Nådde milepæl

Akkurat dette skjedde med underskriftskampanjen «Formally recognize AntiFa as a terrorist organization». I skrivende stund har de snart 200 000 underskrifter.

Underskriftskampanjen sier:

«Terrorisme er definert som «bruken av vold og truende adferd for å oppnå politiske mål». Denne definisjonen er den samme som ble brukt for å definere IS og andre grupper som terroristorganisasjoner. AntiFa har gjort seg fortjent til denne tittelen pga. deres voldelige handlinger i flere byer og deres innflytelse i mordene av flere politibetjenter gjennom USA. Det er på tide at Pentagon blir konsistente i sine handlinger – og som de på riktig vis erklærte IS som en terrorgruppe, må de også erklære AntiFa som en terrogruppe – på samme grunnlag, integritet, moral og sikkerhet»

Hvem er AntiFa?

AntiFa er en forkortelse for «Anti-Fascist Action» eller tyske «Antifaschistische Aktion».

Norges versjon kaller seg for Blitz / AFA.
Organisasjonen venstreorientert og sier de kjemper mot nazisme og rasisme. Men det har vært en rekke tilfeller der de har startet volden.

Det blir spennende å se hva Det Hvite Hus svarer.

Ekte Nyheter følger saken og voldsvenstre.

ektenyheter