Totalitær, sovjetisk barnevernslov

Kanadiske foreldre samler seg i protest mot en ny totalitær barnevern-lov som teknisk sett gir hjemmel til å kidnappe barn som ikke får kjønnsskifte-behandling.

Bill 89 er en svært langtekkelig, unødvendig langt definert lov som svært få har tålmodighet til å lese i sin helhet. Bekymrede foreldre og ansvarlige journalister fant dog raskt ut hva loven faktisk gir hjemmel til, og spesielt Rebel Media har vært svært på hugget med å skape en folkebevegelse mot loven.

Loven er ekstra kontroversiell i lys av følgende:

– Flere nord-amerikanske offentlige skoler – som mange foreldre blir strukturelt tvunget til å bruke pga høye skattetrykk – anmoder lærerne om å lære barn om kjønnsfluiditet, samt omskolere barn som bruker biologisk korresponderende pronomener om andre barn (“ham” om en gutt, etc).

– Loven pålegger barnevernet å overlate barnets omsorg til en familie/institusjon som er minst mulig restriktiv med tanke på “barnets beste”, noe som er åpent for mye skjønn, og kan inkludere barnets (tillærte) ideer om kjønnsskifte.

– En amerikansk mor opplevde at hennes 15 år gamle sønn fikk  hjelp av skolen til å begå kjønnsskiftende hormonbehandling uten at hun kunne intervenere med loven på sin side.

– Hjernen er ikke fullt modnet før tidligst i midten av 20-årene.

“Progressive” sider som Buzzfeed og Vice håner opprøret, og kaller det hysteri, uten å tilbakevise påstandene på annet vis enn å sitere angivelige eksperter som sier at det ikke er noe å bekymre seg for. Den nysgjerrige leser kan selv lese loven og verifisere at dette er helt reelt.

Parentetisk kan det også nevnes at loven gir urbefolkningen sær-beskyttelse til å oppdra barna i sine egne tradisjoner, i motsetning til majoriteten av befolkningen.

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)

ektenyheter