I dag minnes vi i Ekte Nyheter et folkemord som du ikke lærer om i norske skolebøker og som sjeldent omtales i de sterkt venstrevridde mediene, nemlig de 45+ millioner kineserne som døde i «Det Store Spranget Fremover» i Kina i perioden 1958 til 1962 under ledelsen av kommunisten Mao Zedung.

Mao førte en katastrofal sosialistisk politikk som førte til hungersnød hvor titalls millioner døde. Ikke alle døde av sult. Mellom to og tre millioner ble torturert til døde eller henrettet for bagateller. Da en gutt stjal en håndfull korn i Hunan-provinsen tvang den lokale sjefen Xiong Dechang faren hans til å begrave gutten sin levende. Faren døde av sorg få dager senere.

Vi trekker dette folkemordet frem fordi man ikke lærer om kommunismens grusomheter i den venstrevridde skolen. Maos folkemord er ikke godt kjent av samme grunn som at Stalins folkemord ikke er det: det setter sosialismen i et dårlig lys.

Hvordan vet vi at dette er gjort med vilje? Vi ser et moderne eksempel utspille seg akkurat nå i Venezuela. Allerede for mellom fem og ti år siden spådde økonomer at den sosialistiske politikken i landet kom til å føre til sultekatastrofe. Det er det vi nå ser. Rapporterer mediene om at dette er et sosialistisk regime og at det er sosialistisk politikk som nå utspiller seg? Nei, mediene sier at det skyldes lav oljepris. Merkelig nok er det ingen sultekatastrofe i noen andre oljeproduserende land.

 

ektenyheter