Sophie Elise, en kjent blogger, kom nylig ut med en musikkvideo der hun danser med en svart mann. Dette førte til at folk på nettforum der linken ble spredd kastet seg inn i kommentarfeltet og fylte det med anklager om raseblanding og bemerkninger om utseendet hennes.

Det har vært lignende aksjoner i andre sammenhenger, slik som det tilfellet der en handikappet gutt vant avstemningen om å være årets Lano-unge.

Videoen:

Refrenget:

Fuck all your friends
No, really, I’m gonna fuck all your friends
Fuck all your friends yeah uh
Fuck all your friends
No baby I’m gonna fuck all your friends
Fuck all your friends yeah ah ah

Fuck all your friends
No really I’m gonna fuck all your friends
Fuck all your friends yeah

Her er et utdrag av kommentarene fra videoen:

Politisk korrekthet og tabuer utfordres av en hær av «nettroll» om dagen. Det hele startet med at noen postet en link til videoen i forumet, og alle kastet seg på.

Her er et utdrag fra diskusjonen på forumet.

 

Venn lagde reaksjonsvideo på kommentarene – ble bombet med kommentarer

 

«Fetisha Mlynn» leser opp kommentarene og begynner å gråte. Men ikke lenge får mange nyss om videoen eksistens og begynner med å bombe videoens kommentarfelt med samme type kommentarer og bemerkninger.

Økt synlig motstand mot politisk korrekthet

Det har som sagt i den siste tiden vært en anti-politisk korrekthetsvind i USA og Europa. Samtidig kommer frustrasjonen og sinnet rundt dagens situasjon i Europa mer fram, når man ser at fokus på egen kultur og nasjon har fått bredere aksept.

Iblant deltagere på diverse fora har det blitt en økt motstand mot såkalt «raseblanding» og «degenerert oppførsel» blant kvinner, der de ivrig poster dette og hisser hverandre opp. Det kan også oppfattes som ren «trolling».

Alliansens Hans Jørgen Lysglimt Johansen uttalte seg også om saken:

 

ektenyheter