Foto: Twitter

NGO-skipet Iuventa som drives av den tyske frivillige organisasjonen Jugend Rettet ble natt onsdag blokkert av den italienske marien. Nå er skiper beslaglagt etter mistanke om å ha samarbeidet med menneskesmuglere.

Dramaet i Middelhavet øker

Begrunnelsen for blokaden, hvor flere patruljebåter deltok, var ifølge La Repubblica at Jugend Rettet ikke har erklært sitt samtykke til de nye retningslinjer som det italienske innenriksdepartementet har utarbeidet for NGO-skipene som opererer i Middelhavet.

Les også: Oppdraget «Defend Europe» er igang

Nå viser deg seg at situasjonen er mer alvorlig. Grunnen til at skipet er tatt i arrest skal ifølge La Repubblica være at kapteinen på skipet og flere fra mannskapene er under etterforskning av statsadvokat­en i Trapani på Sicilia, mistenkt for tilrettelegging av ulovlig innvandring.

Ifølge en oversettelse fra Dokumnet.no opplyser statsadvokat Ambrogio Cartosio at:

«Selv om dette fartøyet i noen tilfeller har grepet inn for å redde menneskeliv, har disse operasjonene i flere tilfeller ikke funnet sted fordi det foreligger noen umiddelbar trussel mot liv og helse. Migrantene er blitt eskortert av de libyske menneske­smuglerne, og ikke langt fra kysten er de blitt overlevert til mannskapet som tar dem ombord på Iuventa. Det dreier seg altså ikke om migranter som blir «reddet», men snarere plukket opp – man kunne si overlevert.»

Økt legitimitet for «Defend Europe»

Påtalemyndigheten i Italia sine uttalelser om de nære båndene mellom NGOer og de libyske menneskesmuglerne gir vind i seilene til Identitærbevegelsen sitt «Defend Europe»-prosjektet, som blant annet har som mål å overvåke NGO-skipene og avslører deres samarbeid med menneskesmuglere.

On our way to the Libyan coasts !

🇬🇧 We are now on our way to the Libyan coasts. This is a victory to patriots from all of Europe, against lobbys of multiculturalism, politically biaised press, so-called "humanitarian" NGOs and the political "elites" who are enabling the invasion of Europe. Against all of those who wanted to stop and discredit us, with your help, we succeded. Stay tuned and support Defend Europe here:https://www.wesearchr.com/bounties/defend-europe-identitarian-sar-mission-on-the-libyan-coastIf you want to know what happened to our mission : https://www.youtube.com/watch?v=TIT-3ZkUN8c&ab_channel=BrittanyPettibonehttps://www.youtube.com/watch?v=7gFGd6_ebcg&ab_channel=LaurenSouthern🇫🇷 Nous sommes maintenant en route pour les côtes libyennes. C'est une victoire pour les patriotes de toute l'Europe contre les apôtres du multiculturalisme, la presse politisée, les ONG pseudo-humanitaires et les « élites » politiques qui laissent l'Europe se faire envahir. Envers et contre tous ceux qui voulaient nous arrêter et nous salir, grâce à votre aide, nous avons réussi. Restez connectés et soutenez Defend Europe ici :https://www.wesearchr.com/bounties/defend-europe-identitarian-sar-mission-on-the-libyan-coast🇩🇪 Wir sind jetzt auf unserem Weg in Richtung Libyen. Es ist ein Sieg für Patrioten ganz Europas – gegen multikulturalistische Lobbies, tendenziöse Presse, selbsternannte "humanitäre" NGOs und die Eliten, die alle die Invasion Europas vorantreiben. Gegen all diese konnten wir dank eurer Hilfe einen großen Erfolg erzielen. Bleibt über unsere Defend Europe Mission auf dem Laufenden:https://www.wesearchr.com/bounties/defend-europe-identitarian-sar-mission-on-the-libyan-coast🇮🇹 Siamo ora in rotta verso le coste libiche. Questa è una vittoria per i patrioti di tutta Europa, contro le lobby del multiculturalismo, della stampa politicamente schierata, delle cosiddette ONG "umanitarie" e le "elite" politiche che stanno permettendo l'invasione dell'Europa. A dispetto di tutti coloro che hanno cercato di fermarci e screditarci, grazie al vostro aiuto, ce l'abbiamo fatta. Restate connessi e sostenete Defend Europe qui:https://www.wesearchr.com/bounties/defend-europe-identitarian-sar-mission-on-the-libyan-coast

Posted by Defend Europe on Dienstag, 1. August 2017

Ekte Nyheter vil fortsette å følge situasjonen i Middelhavet og Identitærbevegelsen tett.

ektenyheter