Etter Ekte Nyheter skrev om hærverket som skjedde natt til sist søndag valgte Max Hermansen å anmelde hærverket.

Natt til søndag den 20. august ble valgboden til Demokratene ramponert av vandaler.

Det ble tatt bilder av hærverket, både under og etter. Nå har listetopp for Demokratene Max Hermansen anmeldt det til politiet.

3 tilfeller

Blant annet nevner han:

«Jeg har i dag – onsdag 16. august – vært utsatt for to episoder som jeg meget gjerne kunne vært foruten. Ved 15-tiden i dag kom det en stor og kraftig kar mot meg og gjorde en armbevegelse mot meg, for deretter å ta alle løpesedlene jeg hadde i hånden, ødelegge dem og kaste dem. Jeg har tatt et bilde av ham – dessverre kun bakfra – som er vedlagt. Jan Simonsen var vitne til det som skjedde. Jeg ønsker å anmelde ham som gjorde dette.  »

Og:

«Ved 17-tiden i dag kom det en beruset britisk kvinne på omtrent 35 år, med sin omtrent 12-årige sønn. Hun tok det flagget jeg hadde stående opp ad valgboden og gikk avgårde med det. Jeg løp etter og tok flagget tilbake. Deretter snudde hun, kom tilbake og tok en kost jeg hadde stående ved siden av flagget. I tumultene som oppstod med å få tilbake kosten, klarte hun å banke den inn i bakhodet på sønnen.
Stemningen ved valgboden var også utenom disse to episodene, noen ganger ganske opphisset.»

 

Vi oppfordrer alle til å la folk med andre meninger være i fred fysisk, og heller diskutere med dem på en ordentlig måte.

ytringsfrihet, liberalistene, eldorado
Kilde: Liberalistene

ektenyheter