Børsmarkedet i USA har på en kort periode opplevd en stor vekst som legger opp til en verdi på $4,000 milliarder. Denne veksten går rett tilbake til amerikanere gjennom høyere lønninger og nye jobber.

Industriene som har opplevd stor vekst:

Teknologi:

Banker:

Helsevern:

Detaljhandel:

Grunnen til at USA har opplevd en slik stor vekst er begrunnet med en ny økonomisk optimisme som slo til etter valget i USA.

Dette kan begrunnes med løftene fra den nye Trump-administrasjonen om å fjerne regulering, senke skatter, investere i infrastruktur og ”fix trade ”. Hvis ikke noe av dette skjer så vil markeds optimismen sannsynligvis falle igjen.

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)

ektenyheter