Foto: Illustrasjonsbilde, skjermdump NRK. Ikke tilknyttet saken.

Antirasistisk Senter fortsetter sin selektiv omsorg, overser rasisme mot nordmenn, leter med lykt og lupe etter mulig rasisme mot mørkhudede.

Da BI-Studenten Rakavan Jeevaharan (21) ble meldt savnet i Trondheim var Antirasistisk Senter raskt på banen med omtale av forsvinningen og kritisterte at saken ikke fikk nok medieomtale.

Hva som skjedde med Jeevaharan er usikkert, men stadig mer tyder på at det er snakk om et tragisk uhell eller en personlig tragedie.

Etterforskningsleder, Arve Vagnhild, ved Sør-Trøndelag politidistrikt sier til VG at:

Det er ingen tegn til at avdøde skal ha blitt utsatt for vold eller traumer i forkant av at han døde og vi har ingen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

Det er nå gått over en uke siden Rakavan Jeevaharan forsvant. Han ble også raskt borte fra medias oppmerksomhet.Del…

Posted by Antirasistisk Senter on Freitag, 25. August 2017

Overser grov rasistisk vold

Ekte Nyhter finner det påfallende at Antirasistisk Senter indirekte spekulere i mulige rasistiske motiver når en mørkuded ung mann blir meldt savnet, men velger å overse rasistiske overfall når gjerningmennene er innvandrere og ofrene er etniske nordmenn.

De siste månedene har det vært flere stygge saker hvor innvandrere har ranet og slått ned nordmenn. Sist uke ble en 15 år gammel gutt skambanket så kraftig av 8 innvandrere at han ifølge budstikka.no måtte bli lagt inn på Ullevål sykehus for observasjon, CT og nevrologisk kontroll.

Les også: Skribent hos Antirasistisk Senter oppfordrer til smørsyre-angrep mot Eldorado Bokhandel og dekker deretter samme arrangement i artikkel.

ektenyheter