Hjem Politisk vold Alternative perspektiver II – KUPP mot President Trump planlagt innen 3 måneder!

Alternative perspektiver II – KUPP mot President Trump planlagt innen 3 måneder!

420

Lee Stranahan – journalist/skribent med fartstid hos bla. Huffington Post, The Daily Kos, Breitbart, Sputnik, Citizen Journalism School, m.fl. – postet nylig en video, der han advarer mot og ber om hjelp til å forhindre et slags kupp mot USA’s President Donald J. Trump og for så vidt Steve Bannon.

«Kuppet» påstås å inkludere personer i Trump’s egen administrasjon og Stranahan peker ut nåværende Nasjonal sikkerhetsrådgiver Generalløytnant H.R. McMaster med «team». Stranahan har i lengre tid rapportert om og blitt referert angående slike «kupp-planer» og i tillegg til McMaster pekt på blant annet sikkerhetsrådgiver Dina Powell og økonomirådgiver Gary Cohn.

Motivet for «kuppmakerne» skal være motstand mot Trump og Bannon’s patriotiske Make America Great Again/America First -agenda fra valgkampen til fordel for retur til en globalisme/masse-immigrasjon/islam-apologetisme –agenda, mer lik både Obama og Clinton’s og foretrukket av «etablisementet», også i det Republikanske partiet.

Stranahans YouTube kanal ble for øvrig nylig stengt ned!

 

Noen utdrag fra klippet:

..we’re trying to prevent a coup, which by my estimation  could be about 3 months away. I think they’re trying for a major election day coup and I honestly think what we saw yesterday [Charlottesville] is part of it.

 

If that sounds nuts; go check out some of the stuff I posted on Twitter last night, showing the torch-marches in the Ukraine, then look up what happened in Ukraine, where Soros and Hillary Clinton and Barack Obama and the CIA and John McCain and the American media, all were able to affect a coup on the Ukrainian government, using large protests.. involve people with Tiki torches at some point..

 

Here’s my point. This is what I want to say in this one;  Team McMaster, the people loyal to H.R. McMaster..

 

Fra Charlottesville til Dallas, Obama-flokken og kynisk bruk av rasismepåstander

Stranahan bruker i dette klippet også mye tid relatert til situasjonen i Charlottesville sist Lørdag – der en bil-terrorist som drepte 1 person og skadet 19 (slik det ser ut i skrivende stund) og som også av mange tildeles rasistisk motivasjon – med det perspektiv at USA’s forrige president Barack Hussein Obama var betydelig ansvarlig for de 5 politifolk som ble drept i Dallas i 2016 og andre alvorlige hendelser som involverte rasismepåstander, mens Steve Bannon som (i tillegg til Trump) har blitt forsøkt svertet for «Charlottesville» ikke kan klandres.

Det er en interessant gjennomgang av Propaganda & Agitasjon som bevisste sosialistiske taktikker med referanse helt tilbake til den Russiske revolusjon, Obama’s tilknytning til USA’s sosialistiske (kommunister inkludert) miljø, samt flere massivt omtalte rasismepåstander-hendelser som Martin Lee Anderson, Treyvon Martin og Michael Brown –saken.

 

Noen utdrag fra denne delen:

..Propaganda & Agitation. These are things «he Left» knows very well. The Bolsheviks had departments of Propaganda & Agitation. Propaganda is false information, Agitation is a way of keeping the people irritated. Barrack Obama helped drive the Black Lives Matter –narrative, with the help of an attourney named Benjamin Crump..!

 

..I want you to remember, that Barack Obama, who is an Alinsky’ite, which means he studied at the Gamaliel (Foundation) institute, he worked with that group he’s from the Alinsky school of community organizing. Remember he said he was a community organizer, Alinsky is the father of «community organizing».

 

Community organizers like Saul Alinsky, but Saul Alinsky in particular, his advise to the radicals was; cut your beards, put on a suit, learn to play the inside game. That’s just what Barrack Obama did.

 

He went from the guy with the hat, smoking a joint at Occidental, to we have no idea what he was at Columbia because he has hidden the records, to the very well spoken Harward law school student.

 

But we know from his own books, that he was reading people like Franz Fanon and stuff like..he’s a radical, that’s who he is. His mother was a radical, he’s mother Stanley was a radical, so Barack Obama knows the «inside game»..

Angående de store rasismepåstander –sakene:

..the attorney; Benjamin Crump. Who does he bring in? Jesse Jackson and Al Sharpton, the Dream Defenders are involved, this time they’re bigger, because by now the Black Lives Matter -movement has started. And who comes out and says something about Michael Brown?

 

President Barack Obama.

 

Same players in every single case, completely provable, don’t take my word for it, Crump was the attorney.. Furthermore, we know that this happened, because Benjamin Crump did an intervju around the time of the Treyvon Martin trial, where he said; ‘..I’m using the Martin Lee Anderson playbook..’ That’s his term.

 

Look that up. So when I say that Barack Obama is responsible for the deaths, agitation and propaganda, by Barack Obama being the «insider», he makes these stories national news.

 

They’re fake stories, Benjamin Crump makes millions, the Dream Defenders who are leftists, advance their agenda, and build themselves up in the nowThe Black Lives Matter movement..

Se selve videoen

***

ektenyheter