Foto: Wikimedia Commons / Bwag

Et to år gammelt barn ble innlagt på sykehus med hypotermi etter en gruppe på 26 innvandrere ble funnet om bord i en nedkjølt lastebil på vei til Storbritannia på fergeterminalen i Nord-Frankrike, ifølge lokale medier.

Rundt 7 om morgenen på søndag kontaktet sikkerhetstjenesten på Loon-Plage-terminalen nærme Dunkirk brannvesenet etter de fant 26 migranter inkl. et lite barn i en nedkjølt lastebil, rapporterer Europe 1 der de siterer en uttalelse fra myndighetene, skriver RT.

2-åringen som ble fulgt av moren hans som var irakisk, ble kjørt til sykehuset i Dunkirk med mild hypotermi.

«Sikkerhetstjenesten på fergeterinalen kontaktet nødtjenester etter de oppdaget en gruppe på 26 migranter i en nedkjølt lastebil», sa den regionale redningstjenesten.

På torsdag ble 7 migranter funnet nedkjølt og dehydret i en nedkjølt lastebil i Indre, i sentrale Frankrike, ifølge lokale medier. Etter de angivelig hadde sneket seg inn i Spania, ble menn av afghansk, irakisk og iransk opprinnelse innlagt på sykehus etter de var i traileren, der temperaturen aldri blir høyere enn 10 C.

ektenyheter