En sommerfestival i en by i Tyskland ble til en voldelig affære denne helgen, med flere seksuelle overgrep som ble rapportert. En gruppe unge mennesker angrep besøkende og politifolk, der politiet sier at mange av angriperne var migranter.

RT melder at volden skjedde mens innbyggerne i Schorndorf i den sørtyske delstaten Baden-Wuerttemberg feiret byens ukelange festival, referert til som Volksfest (Folkefest).

Mens mange nøt tivoli og tysk øl på fredag – på den første dagen på messen – skjedde det minst tre seksuelle overgrep i byen, noe som resulterte i internering av en irakisk mistenkt.

«På fredag kveld rapporterte politiet tre hendelser av seksuell trakassering av kvinner og menn på markedsplassen. I et tilfelle har en irakisk mistenkt blitt tatt», lød en uttalelse fra politiet.

En 17 år gammel jente var offeret for et seksuelt overgrep på lørdag etter tre menn holdt henne og «tok tak i baken hennes» utenfor byens togstasjon. Tre afghanske asylsøkere ble identifisert som mistenkte ifølge politiet.

1000 «ungdommer» kastet flasker

I mellomtiden samlet rundt 1000 ungdommer og unge menn seg på bakken ved Schorndorf Slott på lørdag, og kastet flasker på festivaldeltakere politiet.

«Den volden som politiet opplevde var sjokkerende,» sa en politi-talsmann, sitert av tyske medier.

Myndighetene kalte også på støtte fra nærliggende byer for å forberede seg på hva de refererte til som «massivt potensial for vold».

ektenyheter