President for Europaparlamentet, Antonio Tajani, hevder velferdsinnvandringen fra Afrika vil nå «bibelske dimensjoner» innen fem år.

I et intervju med den italienske allmennkringkasteren RAI sier Tajani ifølge NRK at:

– I dag er vi bekymret for noen få tusen migranter, men innen fire eller fem år vil det komme millioner av dem. Vi må hindre at de forlater sine hjemland, ved å slå ned på menneskesmuglere og unngå at de tar seg gjennom Libya. Hvis vi ikke konfronterer problemet nå vil vi se en tilstrømning av bibelske dimensjoner.

Flertall av europeere vil stoppe muslimsk innvandring

Ekte Nyheter har tidligere dekket at den store Europa-måling som ble gjennomført av tankesmien Chatham House som avdekket at et klart flertall av innbyggerne i Belgia, Frankrike, Hellas, Ungarn, Italia, Polen, Spania, Storbritannia, Tyskland og Østerrike er enig i påstanden: «all ytterligere innvandring fra overveiende muslimske land må stanses». Kun 21,1 prosent var imot.

Andre målinger bekrefter denne trenden. Ifølge en representativ meningsmåling sier 70 prosent av tyskerne at islam ikke hører hjemme i Tyskland og ifølge Unique Research mener 69 prosent av befolkningen i Østerrike det samme.

Det er ikke gjennomført tilsvarende målinger i Norge.

Folkevandring ikke løsningen

NumbersUSA Education & Research Foundation ved Roy Beck illustrerer i en populær video hvordan migrasjon ikke er løsning på verdens fattigdom.

FN: 244 millioner er underveis – det er «uunngåelig, nødvendig og ønskelig»

På tross av at befolkningen i Europa ikke ønsker masseinnvandring, at det ikke er en reel løsning på verdens fattigdom lager FNs IOM (International Organization for Migration) i disse dager ren propaganda for migrasjon.

IOM har 8400 ansatte og et årlig budsjett på 1,3 milliarder dollar.

Denne typen innvandring defineres i FN-systemet som «Replacement Migration» på deres egne nettsider og fremstår som en ønsket utvikling. Blant motstandere av denne politikken defineres «Replacement Migration» ofte som «White genocide» eller «The Great Replacement».

«White genocide» er muligens rett definisjon på hvites situasjon i Sør-Afrika, men «The Great Replacement» er nok bedre dekkende for situasjonen i Europa.

Stadig flere omtaler «The Great Replacement»

Mens det tidligere hovedsakelig bare var Identitærbevegelsen som snakket om «The Great Replacement» ser vi nå stadig flere samfunnskommentator adressere problemstillingen knyttet til at europeerer er i ferd med å bli minoritet på eget kontinent. Sist ut er den unge frilansjournalisten Lauren Southern.

Ekte Nyheter vil fortsette å følge problemstillinger knyttet til innvandring, Islam og situasjonen i Middelhavet.

ektenyheter