Nrk Ark propaganda kommunisme

NRK trykket nylig en 800 ord lang artikkel om Lenin, hvor massemorderen både ble fremstilt som og bokstavelig talt kalt en «helt». Hans tyranni og massemord ble ikke nevnt med ett ord.

Lenin var en massemord-beordrende tyrann som styrte Sovjetunionen med jernhånd, og står ansvarlig for millioner av menneskeliv.

Han skapte blant annet det hemmelige politiet Cheka som drepte og torturerte hundretusenvis av mennesker, bl.a. ved å voldta, steine, brenne, korsfeste, flå og koke dem levende. Noen av ofrene ble også fryst i hjel, spist opp levende av rotter, eller begravd mens de var i live. Barn slapp heller ikke unna Den Røde Terror.

Lenins terrorvelde dekket også bordet videre for Stalin, som beordret flere massemord i enda større skala, ofte i form av planlagte sultkatastrofer, som bl.a. førte til kannibalisme av levende mennesker. Stalins hav av menneskelik kan ha vært så stort som 61 millioner.

ektenyheter