Three monkeys see no evil hear no evil speak no evil
Foto: Illustrasjonsfoto

Nylig har det skjedd massevis av muslimske terrorangrep som norsk mainstream media har vært forbausende stille om. Vi anmoder leseren selv til å tenke over hvorvidt de har hørt om de følgende angrepene i norsk MSM.

Fransk jødisk kvinne torturert og myrdet av muslimsk nabo

Svensk politi ber om hjelp og innrømmer at de ikke kan garantere for innbyggernes sikkerhet, samtidig som svensk sikkerhetspoliti sier at det finnes tusenvis av potensielle muslimske terrorister i landet, og 2000 nye innvandrere kommer inn i landet hver dag.

En ny svensk undersøkelse viser at afghanere i Sverige har 79 ganger så stor sannsynlighet for å være voldtektsmenn sammenlignet med etniske svensker. Deres voldtekter er ofte svært brutale, som f.eks. den afghanske asylsøkeren som voldtok og brant i hjel en finsk tenåringsjente fordi hun avviste ham. (Finland gir i det minste livstid i fengsel for slike monstre, i motsetning til snillistiske Norge.)

Kirke i Fillipinene ble knust og ødelagt av islamister.

Over 1600 har blitt myrdet av muslimske terrorangrep i løpet av Ramadan i år.

5 britiske tenåringer er kraftig deformert og skadet for resten av livet etter syreangrep (ikke bekreftet at muslimer står bak – men syreangrep er et kjent modus operandi blant islamister) 

Innvandrere står bak 9 voldtekter hver dag i Tyskland

Tunisisk islamist knivstakk amerikaner

Islamister i Sverige banket opp hjemløs, handicappet svenske

Kanadisk islamist gikk amok på kjøpesenter med golfkølle og kniv

Amerikansk muslim stormet inn i kirke, skrek allahu akbar og sa at han skulle drepe dem

Muslim i London angrep politi mens han ropte ‘Allahu akbar’

Enorm britisk folkedemonstrasjon etter at myndighetene ikke hjalp en kvinne som skal ha blitt gruppevoldtatt av migranter

 

 

ektenyheter