DDR Lauren Southern Hamburg Germany D20 Antifa

Under G20-møtet i Hamburg tok Antifa-terrorister til gatene, og satt byen i brann. En tysk journalist fotograferte Lauren Southern, anga hennes posisjon til de venstreekstreme, og forfulgte henne etterpå, bl.a. for å gi videre beskjed til sine åndsfrender om at hun skiftet skjorte.

Situasjonen ble så farlig at Southern måtte gjemme seg i en burka på vei tilbake til flyplassen, og det med god grunn – hun opplevde i tillegg at sivile forfulgte og anga henne, at Antifa gikk til brutale fysiske angrep på andre reportere, bl.a. en reporter fra heavy.com, og hun var vitne til at de store massene, som hun sammenlignet med Sarumans hær, knuste, plyndret og startet branner.

Politiet, som ble angrepet med brannbomber og stener, sa de aldri hadde sett maken til voldelige tilstander, og måtte bruke spesialstyrker for å stoppe de venstreekstreme.

De fleste norske nyhetskanaler, bl.a. VG og NRK, valgte å omtale de venstreekstreme som «demonstranter».

Southern fortalte også at familien til Martin Sellner stadig er ofre for brutale politisk motiverte angrep fra venstresiden.

ektenyheter