Flere medier og pro-innvandringsorganisasjoner har i det siste anklaget Identitærbevegelsen for alt fra våpensmugling til menneskesmugling i et desperat forsøk på å stoppe deres «Defend Europe»-kampanje.

I motsetning til hva «Hope Not Hate» hevder er det ingenting som tyder på at «Defend Europe» har mislykkes. Snarere tvert imot.

I en samtale mellom Brittany Pettibone og Lauren Southern publisert på Youtube i dag forteller de om hvordan «Defend Europe»-teamet lurte ANTIFA og innvandringslobbyen ved å ikke legge til kai i Catania på Sicilia, men i en modig manøver heller la til på Tyrkisk-kontrollerte Nord-Kypros.

I et lengre intervju med Brittany Pettibone publisert på Youtube i går forteller «Defend Europe»-teamet om spenningen ved å krysse den nord-kypriotiske grensen og om deres personlige motivasjon for å delta på dette farlige oppdraget.

Defend Europe skriver på Twitter at deres mål er å overvåke NGO-skipene og avslører deres samarbeid med menneskesmuglere, ødelegge forlatte smugglerbåter og om nødvendig redde migranter og sette dem i land i den nærmeste ikke-europeiske havnen.

Når denne saken gikk live kl 21.41 var Defend Europe sitt skip, C-Star på vei fra Kypros mot den greske øya Kreta.

Følg skipets reiserute på Marine Traffic.

Ekte Nyheter vil fortsette å følge situasjonen i Middelhavet og Identitærbevegelsen tett.

ektenyheter