CNN synker enda dypere. De har gått etter personen som lagde en GIF-animasjon fra et 2007-klipp der Trump kroppstakler en annen kjent person i et show, der CNN-logoen er klistret til den andre personens hode.

Vi så aldri at CNN gikk slik etter voldelige Antifa-folk.

Reddit-brukeren som tok æren for tweeten til Donald trump (vist under) ba om unnkyldning kun én dag etter CNN identifiserte mannen bak kontoen og prøvde å kontakte ham.


Etter dette ble kjent, ble det delt poster fra brukeren som kaller seg «HanA**holeSolo», der mange mente de inneholdte «rasistiske» og «anti-semittiske» bilder.

Skjulte trusler fra CNN?

På mandag prøvde CNN å kontakte mannen på epost og telefon. Han svarte ikke. Men det er nærliggende å tro at han leste e-posten.

Dagen etter ba han om unnskyldning for det han hadde gjort:

«Først av alt vil jeg gjerne be om unnskyldning til medlemmene av Reddit-samfunnet for at jeg har fått denne siden og sub’en (sub = subreddit, en underside på Reddit journ. anm.) inn i en kontrovers som aldri skulle ha skjedd», skrev han.

«Jeg vil også be om unnskyldning for postene som var rasistiske, trangsynte og anti-semittiske. Jeg er ikke på noen måte denne typen person, jeg elsker og akseptere mennesker av alle typer og har gjort det hele livet mitt. Jeg er ikke den personen som media framstiller meg som i virkeligheten, jeg trollet og postet ting for å få en raksjon fra sub’ene på Reddit, og mente aldri de hatefulle tingene jeg sa i de postene. Jeg ville aldri støttet denne type vold og handlinger mot andre bare for hva de tror på, deres religion, eller deres livsstil de velger å ha. Jeg vil heller ikke utøve noe vold mot noen basert på på dette, eller støtte noen som gjorde det.»

I den arkiverte linken fra CNN står det :
CNN publiserer ikke «HanA**holeSolo’s» navn for han er en privat borger som har utstedt en unnskyldning, vist at han har angret med å ta ned alle hans støtende poster, og fordi han sa at han ikke kommer til å gjenta denne stygge oppførselen i sosiale medier igjen. I tillegg sa han at hans uttalelse kan stå som et eksempel for andre som prøver seg på det samme.

Og så kommer det sjokkerende:

CNN reserves the right to publish his identity should any of that change.
CNN har altså forbehold om å avsløre identiteten hans om han skulle trekke unnskyldningen sin.

Og senere finner Julian Assange ut:

Trygler om å ikke bli avslørt

Etter unnskyldningen hans, tryglet han om å ikke bli avslørt fordi det ødelegge for familien og jobben hans.

 

ektenyheter