Yoda Ervin Kohn

Terror leder til frykt, frykt leder til desperasjon, desperasjon leder til idioti?

For oss nordmenn er det vanlig å undres om våre meningsmotstandere lever på en annen planet. I vårt tilfelle har vi funnet en fra Dagobah, i Dagobah-systemet.

Som om det ikke var ille nok at muslimske terrorangrep og/eller voldtekter mot europeere nærmest skjer daglig, blir vi fra Antirasistisk Senters kant utsatt for Yoda-lignende platituder som «Terror fører til frykt, og vi frykter terror», stråmannsargumenter om at ikke hver eneste muslim (blant over 1 milliard) på planeten er potensielle terrorister, premie-absurditeter som at islam visstnok ikke er en krigersk religion, og ellers alle de vanlige, gjespe-fremkallende hersketeknikkene – skyld ved assosiasjon, ekvivokasjon, appell til følelser, etc.

Yoda Ervin Kohn
Yoda Ervin Kohn

Faktiske løsninger på de svært alvorlige problemene vi har er det som vanlig null komma niks av fra disse demagogene.

Vi minner om at dette er den samme totalitære ekstremistgruppen som vil gjøre det straffbart å trykke «liker» på innlegg som de venstreekstreme ikke er enige med. Dette er en organisasjon med offentlig støtte, ergo blir du tvunget til å betale for dette hatpratet.

ektenyheter

13 KOMMENTARER

 1. Slike destruktive organisasjoner bør jo forbys og dets ledere og medlemmer fengsles eller tvangsinnlegges på psykiatrisk sykehus. Og selvfølgelig må jo islam totalforbys og dets tilhengere sendes hjem til hedningelandet de kommer fra.

 2. Ervin Kohn og disse andre på dette såkalte «antirasistisk senter» er tvers gjennom onde mennesker.
  De vet godt hva de sier og gjør, og er ikke opptatt av å hjelpe noen, deres tanker er kun onde.

  Først står de bak importe av muslimer til Norge og europa med den hensikt å ødelegge våre land og utrydde hvite europeere, og så har de dannet, i dette tilfellet en, men i virkeligheten flere organisasjoner for å
  «hjelpe» disse som de har importert til europa, bla ved å «oppdra folk i Norge til å tro at dette er til vårt eget beste.

  Jeg kan her minne om hva Thomas Hylland Eriksen har sagt om denne saken, folk glemmer så at for fort så det skader ikke å gjenta dette som Thomas Hylland Eriksen har sagt.
  Det han sa var dette:
  «Målet er å omdefinere Norge» Og: “Den viktigste hvite flekken
  består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger»

  Ervin Kohn er selvfølgelig ikke noe bedre, og han jobber egentlig ikke for antirasistisk senter, han bare bruker dem som kamuflasje for å få jobben gjort, og samtidig skjule hvem som egentlig står bak og trekker i trådene.

  https://redice.tv/news/norway-is-too-white-according-to-the-president-of-the-jewish-community-in-oslo