Yoda Ervin Kohn

Terror leder til frykt, frykt leder til desperasjon, desperasjon leder til idioti?

For oss nordmenn er det vanlig å undres om våre meningsmotstandere lever på en annen planet. I vårt tilfelle har vi funnet en fra Dagobah, i Dagobah-systemet.

Som om det ikke var ille nok at muslimske terrorangrep og/eller voldtekter mot europeere nærmest skjer daglig, blir vi fra Antirasistisk Senters kant utsatt for Yoda-lignende platituder som «Terror fører til frykt, og vi frykter terror», stråmannsargumenter om at ikke hver eneste muslim (blant over 1 milliard) på planeten er potensielle terrorister, premie-absurditeter som at islam visstnok ikke er en krigersk religion, og ellers alle de vanlige, gjespe-fremkallende hersketeknikkene – skyld ved assosiasjon, ekvivokasjon, appell til følelser, etc.

Yoda Ervin Kohn
Yoda Ervin Kohn

Faktiske løsninger på de svært alvorlige problemene vi har er det som vanlig null komma niks av fra disse demagogene.

Vi minner om at dette er den samme totalitære ekstremistgruppen som vil gjøre det straffbart å trykke «liker» på innlegg som de venstreekstreme ikke er enige med. Dette er en organisasjon med offentlig støtte, ergo blir du tvunget til å betale for dette hatpratet.

ektenyheter