Voldsvenstre: Bernie Sanders-frivillig skjøt og såret republikansk kongressmann

Mannen som skjøt og såret den amerikanske kongressmannen Steve Scalise og fire andre skal ha vært Bernie Sanders-frivillig. Den antatte gjerningsmannen heter James Hodgkinson og skal ha omkommet av skadene fra pågripelsen. 

Hodgkinson skal i lang tid ha uttrykket støtte for Bernie Sanders på sosiale medier og har blant annet kalt president Trump en forræder i en Facebook-post fra mars i år.

Skjermdump fra James T. Hodgkinson Facebookside

President Trump hyller skuddoffer

– Representant Steve Scalise fra Louisiana, en ekte venn og patriot, ble stygt skadd men vil komme seg helt. Våre tanker er med ham, skriver president Donald Trump på Twitter.

Under og etter den amerikanske president-valgkampen har den politiske volden fra venstresiden økt betraktelig, uten at det ser ut til å bekymre norske politisk korrekte USA-eksperter.

Ekte Nyheter har tidligere omtalt hvordan Antifa angrep en Trump-marsj i California og venstreekstrem terror på universitetet Berkeley.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • Verden_er_gal.

  Litt på siden: det vi trenger i våre dager er genier med ordet så til de grader i sin makt, disse slår seg sammen med marketinggenier som kan få kunnskapen ut til folket. Slik kan vi få over til vår side alle de kunnskapsløse som tror dette handler om å være snill eller slem med de “dakars flykningene”. Heldigvis er alternativmedia på vei opp og gammelmedia på vei ned, spørsmålet er om det går fort nok til å unngå elver av blod i Europas gater.

  • PK svada

   Det hjelper ikke så lenge mediene er globalistenes nyttige idioter.

   • Verden_er_gal.

    VG er f.eks. VÅRE nyttige idioter, mange kunnskapsløse ser argumentene fra begge sider og blir en av oss, det er nok bare et tidsspørsmål før VG innser dette selv og dropper kommentarfelt.

 • Tor Gustavsen

  Venstresiden og politisk vold har jo heller vært regelen enn unntaket spesielt i forrige århundre.

  • PK svada

   De har tydeligvis en kortslutning i hjernen.

 • Rundemanen

  Ka dokka søringan gjør på?

  • PK svada

   Venter på trygda

   • Rundemanen

    6 dager to go. Jeg fikk feriepenger for 4 dager siden 🙂

    • PK svada

     Ja du fikk ramadanpenger 🙂

     • Rundemanen

      Ramadamadingdong-CHING

 • invernes

  Hvorfor skal Venstre ha monopol på vold ? 🙉

 • Rekt

  Republikanerne må melke denne skyteepisoden for alt den er verdt, akkurat slik demokratene ville ha gjort. Spille politisk mynt for alt det er verdt, akkurat slik demokratene ville ha gjort.
  Knus venstresiden med samme taktikk de benytter seg av; å politisere alt som politiseres kan.

 • Selv om jeg er dypt uenig i den venstrevridningen som Bernie Sanders har, skal han tross alt ha ros for at han klart tok avstand fra denne grusomme terrorhandlingen (men det skulle jo også bare mangle)

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!