Venstrevridde medier og slemme varebiler

Venstrevridde norske medier liker å gå rundt grøten når muslimer utfører rasistiske terrorangrep i Europa. Siste trend er å gi publikum inntrykk av at biler kjører ned folk helt av seg selv.

Tenk om biler kunne våkne til live som i romanene til Stephen King. Tenk om disse bilene kjørte gatelangs uten sjåfør og bare jaktet på folk å kjøre over. Snikende varebiler, utspekulerte stasjonsvogner og slemme cabrioleter, som trillet gatelangs på jakt etter ofre. For sprøtt til å være virkelig? Ja. Men ikke sprøtt nok til at venstrevridde norske medier avstår fra å fremstille terrorangrep på denne måten.

Les også: Terrorangrep i England, igjen

Natt til søndag 4. juni ble London rammet av rasistisk terror, igjen. En gjeng muslimer kjørte en varebil inn i en folkemengde ute på London Bridge, hoppet deretter ut av varebilen, og begynte å skjære halsen over på folk mens de ropte og skrek «this is for Allah». Venstrevridde tullinger i norske redaksjoner gjorde som de alltid gjør. Nemlig å beskrive terrorangrepet som en «hendelse» hvor «biler har kjørt ned folk».

Her har vi samlet noen gullkorn fra våre eminente, frie og uavhengige norske medier:

Pause fra flåttsaker

Venstrevridde tabloidaviser som Dagbladet tok en kort pause fra kjendissladder, angivelig rasisme på T-banen i Oslo og flåttsaker for å komme med følgende melding: «Varebil skal ha kjørt inn i folkemengde på London Bridge». For å deretter følge opp med at «flere personer skal være skadd». At disse mediene tar seg bryet med å melde om denne type hendelser er vel og bra, men det blir gjort på en måte som er helt på trynet. Varebiler kan da ikke kjøre rundt helt av seg selv og drepe folk.

Foto: Skjermdump fra Dagbladet sine nettsider.

Lisensfinansiert korrekthet

NRK kunne melde følgende: «Varebil kjørte på fotgjengere på London Bridge». Fy, for en slem varebil.

Foto: Skjermdump fra NRK sine nettsider.

Verdens Gang

Den venstrevridde norske avisen Verdens Gang kastet seg umiddelbart på den samme ansvarsfraskrivende trenden. De meldte at en bil skal ha kjørt inn i folkemengde i London. Naturligvis ikke ett ord om de som kjørte bilen – selv om sjåførene av varebilen ble beskrevet omtrent umiddelbart i britiske medier.

Foto: Skjermdump fra VG sine nettsider.

For pensjonistene

Den venstrevridde norske pensjonistavisen Aftenposten tok det helt ut. Aftenposten greide å melde at «en varebil har kjørt på folk på London Bridge i sentrum av den britiske hovedstaden lørdag kveld». Ikke bare prøver Aftenposten å bortforklare angrepet med å skylde på en varebil, men pensjonistene som leser Aftenposten må forklares at London er hovedstaden i England. Hvorvidt Aftenpostens journalist Tarjei Kramviken hadde en god støttepromille når han skrev dette vites ikke.

Foto: Skjermdump fra Aftenposten sine nettsider.

Mest på nett

Den venstrevridde Nettavisen kunne i motsetning til andre norske medier melde følgende: «– Varebil har truffet fotgjengere ved London Bridge». Varebilen måtte altså være god til å sikte. Hvem skulle tro at varebiler var så flinke?

Foto: Skjermdump fra Nettavisens nettsider.

 

 

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • DrD .

  Det må dessverre mange 10-tusen terroroffer til i Europa før politikerne våkner.
  Det eneste man kan gjøre er å forby islam da islam ikke er en religion men en ekstrem politisk ideologi som har som formål å underlegge seg hele verden.

  Ingen ville godta en nystartet religion som hadde som formål å bedrive pedofili.
  Ingen ville godta en nystartet religion som hadde som formål å drepe alle som ikke er medlem av religionen.
  Ingen ville godta en nystartet religion som hadde som formål å underlegge seg hele verden.
  Ingen ville godta en nystartet religion som hadde som tillater og oppfordrer til å holde slaver.

  Islam er politikk, ikke religion, og ved å forby islam på samme måten som nazisme og andre ekstreme organisasjoner kan man internere og repatriere de som følger islam; og som derfor har som formål å være femtekolonister som jobber for å underkaste seg og erobre landene de har migrert til.

  • Whopper Cheese

   Vi våkner nok altfor sent. I England er Jihad kommet til Fase 2.

 • PK svada

  Løgnmedia har vært pådrivere for masseinvasjonen, så selvsagt forsøker de å dysse ned problemet de har skapt.

 • Patrick Ramon

  Norske medier er ikke bare venstrevridde de er i mange tilfeller på lag med islamistene, forsvarer dem og går i de verste tilfellene til sengs med dem, slik som nyhetsredaktør i TV 2 Karianne Solbrække.
  Hun var tidligere kjæreste med islamisten Arfan Quadeer Bhatti og har uttalt at han var blandt de mest intelligente mennesker hun hadde møtt.

 • Whopper Cheese

  Trenger vi egentlig media?

 • Whopper Cheese

  Selvkjørende biler og lastebiler er bare kort tid unna. På datapanelet i dashbordet kan man montere en ekstra knapp for Terroroppdrag.

 • Kurt O Fittje

  Jeg har sagt det før, det er mange år siden norske aviser la seg på rygg for hordene av muslimske innvandrere. Opplagsfallet gjorde at redaksjonene i desperasjon så seg om etter nye kjøpere. Muslimene oppi Groruddalen og på Tøyen, Holmlia og i andre typiske innvandrerghettoer ble løsningen.

  VG er klart verstingen av norsk avis-femtekolonne! Mest bilder og enkel tekst gjør det lett for ignorante Muhammed-menn å lese denne avskyelige blekka. Pluss at redaksjonell linje tilpasses muslimenes smak. Dvs, det jattes, smiskes og kollaboreres skamløst med ekstremist-salafistene…jeg tenker her spesielt på de djevelske imamenes sataniske budskap som åpent og uten risiko spys ut i moskeene i norske byer.

  Erna og pst tør selvfølgelig ikke stoppe dette uvesenet. Hun frykter, med rette, at VGs blikk da vil rette seg mot henne. Bedre da å bruke den lobotomerte zombien Børge som en kaklende båndopptaker som automatisk repeterende beklager gjentatt terror mot uskyldige borgere.

  • PK svada

   Hvorfor i alle dager skulle analfabeter fra MENA land kjøpe VG?

   • Kurt O Fittje

    De gjør i hvert fall det. Ta en kikk neste gang du går forbi en drosje-holdeplass. Alle sjåføra er enten brune-Muhammedmenn, alternativt negre fra Afrika. Og alle sitter de med nesa ned i hvert sitt eksemplar av papir-VG. De hadde neppe kjøpt VG hvis det sto noe negativt om terror eller islam der.

    • PK svada

     Bondeknøl

   • Kurt O Fittje

    Analfabeter, ja, men de trenger ikke lese. VG er jo mest store bilder og veldig enkel infantil tekst.

    • PK svada

     Sånn som du altså….

     • Kurt O Fittje

      Fortsatt nebbete og frekk i kjeften? Du bør slutte med hatretorikken din. Pst holder nøye oppsyn med deg. Rasisme, sjikane og diskriminering er alvorlige forbrytelser i Norge.

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!