Co-exist

Strathclyde University, et av Skotlands ypperste universiteter, har nylig sendt ut brev til alle skolens elever hvor de forklarer hvor og hvordan man gjør fra seg, i kjølvannet av at folk har gjort dette på totalt upassende steder.

Brevet ble sendt ut fra ledelsen av Teknologi Og Innovasjon-departementet, og inneholdt bl.a. referanser til multikultur og medfølgende varierende skikker. Forutsigbart nok førte dette til sjokk, og en påfølgende offisiell uttalelse fra universitetet om at nevnte brev stred imot institusjonens verdier.

Kilde

ektenyheter

11 KOMMENTARER

  1. Når selv studenter med en gjennomsnittlig IQ på 100 sliter med studier; hvordan kan de forvente at studenter med et gjennomsnitt på 85 eller lavere skal kunne bringe noen nytte til et høyteknologisk samfunn.
    Når nordmenn har så lav IQ kidnapper barnevernet ungene med begrunnelsen at foreldrene er for dumme til å kunne ta vare på seg selv og ungene.

  2. De som tror på evolusjonsteorien om at bla mennesker utvikler seg til å bli stadig bedre og mer inteligent bør nå begynne å innse at dette langt fra er riktig.
    Vi ser jo nå enda en gang at utviklingen går motsatt vei, menneskene forfaller og blir dummere og dummere.

    Men på den andre siden så er jo kanskje dette også årsaken til at folk flest IKKE forstår at evolusjonsteorien er bare humbug, og at utviklingen går motsatt vei av hva den burde gjøre om evolusjonsteorien hadde vært riktig.