En terrorist er nøytralisert etter et angrep på polititjenestemenn ved Champs-Élysées i Paris i dag. Politiet skal ha funnet en Kalasjnikov-gevær, håndvåpen og gassflasker i mannens bil.

Den antatte terroristen ligger død på bakken. (Foto: Reuters/Gonzalo Fuentes)

Ifølge SkyNews skal en bil ha krasjet inn i en politibil i et handleområde Champs-Elysées. Hverken politi eller sivile ble skadet. opplyser Pierre-Henry Brandet, en talsmann for det franske innenriksdepartementet. Gjerningsmannen var 31 år og tidligere kjent av antiterrorpolitiet skriver Le Parisien.

Politikilder sier samtidig at det ble funnet en Kalasjnikov-rifle, håndvåpen og gassflasker i mannens bil, melder AFP. Politiet har også i en Twitter-melding bekreftet at de mistenker at det dreier seg om et angrep. Marigny-teatret, som ligger i nærheten, ble evakuert, ifølge Reuters. I tillegg ble metrostasjonen Champs-Élysées-Clémenceau stengt.

 

Unntakstilstand

Hendelsen i dag skjedde bare to måneder etter at to politimann likvidert av en islamist på Champs-Élysées. Frankrike har fortsatt unntakstilstand som følge av en rekke muslimske terrorangrep.

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)

ektenyheter