Terrorangrep i Paris, kjent islamist død

En terrorist er nøytralisert etter et angrep på polititjenestemenn ved Champs-Élysées i Paris i dag. Politiet skal ha funnet en Kalasjnikov-gevær, håndvåpen og gassflasker i mannens bil.

Den antatte terroristen ligger død på bakken. (Foto: Reuters/Gonzalo Fuentes)

Ifølge SkyNews skal en bil ha krasjet inn i en politibil i et handleområde Champs-Elysées. Hverken politi eller sivile ble skadet. opplyser Pierre-Henry Brandet, en talsmann for det franske innenriksdepartementet. Gjerningsmannen var 31 år og tidligere kjent av antiterrorpolitiet skriver Le Parisien.

Politikilder sier samtidig at det ble funnet en Kalasjnikov-rifle, håndvåpen og gassflasker i mannens bil, melder AFP. Politiet har også i en Twitter-melding bekreftet at de mistenker at det dreier seg om et angrep. Marigny-teatret, som ligger i nærheten, ble evakuert, ifølge Reuters. I tillegg ble metrostasjonen Champs-Élysées-Clémenceau stengt.

 

Unntakstilstand

Hendelsen i dag skjedde bare to måneder etter at to politimann likvidert av en islamist på Champs-Élysées. Frankrike har fortsatt unntakstilstand som følge av en rekke muslimske terrorangrep.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • invernes

  Man kan vel bare rope hipp hurra :)) må vente til helga før jeg feirer mer , men god jobb og ros til politi skytteren .

 • DrD .

  For hver drepte muslimske terrorist frigjøres politiressurser som kan overvåke andre muslimske terrorister.

  • Lone Wolf

   Politiet er ikke interessert i å overvåke muslimske terrorister, for der er ingen.

   Det politiet og regjeringen i Frankrike er interessert i er å innføre permanent krisetilstand i Frankrike for å kontrollere folket (ikke muslimene), på engelsk kalt martial law.

 • Lone Wolf

  Kjent terrorist, skutt og drept, uten en eneste dråpe blod.
  Vi ser en fyr som ligger der og får servert en påstand om at han er skutt og at han var “terrorist”
  Hvorfor har ingen kameraer filmet ham før han ligger nede på asfalten ?
  Mennesker som blir skutt blør også ganske mye, men hvor er alt blodet blitt av ?

  Folk er ganske lettlurt, eller kanskje problemet er at folk flest er lammet av frykt pga den falske “krigen mot terror” som George Bush og regjeringen i USA i samarbeid med mossad started med 9/11 i 2001.

  • invernes

   Disse terroristene fra islam har ikke blod som vanlige mennesker har, de har en syre- lignende veske i seg som etser seg ned i undergrunnen om de blir skutt.

   • Lone Wolf

    Lite trolig.
    Muslimer har nok rødt blod som alle andre, og de blør nok som en “stukket gris”når de blir skutt og drept de også slik alle andre gjør.

    Men macaronien i Frankrike vil ha martial law, og tydeligvis så jobber hans disipler i politiet hardt for å gi ham det også.

 • Unni uten bunni

  Det er vel strengt tatt ikke terror når ingen ble skadet og tullingen strøk med?

 • Tor Gustavsen

  Dette var jo en gladnyhet altså!

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!