En terrorist er nøytralisert etter et angrep på polititjenestemenn ved Champs-Élysées i Paris i dag. Politiet skal ha funnet en Kalasjnikov-gevær, håndvåpen og gassflasker i mannens bil.

Den antatte terroristen ligger død på bakken. (Foto: Reuters/Gonzalo Fuentes)

Ifølge SkyNews skal en bil ha krasjet inn i en politibil i et handleområde Champs-Elysées. Hverken politi eller sivile ble skadet. opplyser Pierre-Henry Brandet, en talsmann for det franske innenriksdepartementet. Gjerningsmannen var 31 år og tidligere kjent av antiterrorpolitiet skriver Le Parisien.

Politikilder sier samtidig at det ble funnet en Kalasjnikov-rifle, håndvåpen og gassflasker i mannens bil, melder AFP. Politiet har også i en Twitter-melding bekreftet at de mistenker at det dreier seg om et angrep. Marigny-teatret, som ligger i nærheten, ble evakuert, ifølge Reuters. I tillegg ble metrostasjonen Champs-Élysées-Clémenceau stengt.

 

Unntakstilstand

Hendelsen i dag skjedde bare to måneder etter at to politimann likvidert av en islamist på Champs-Élysées. Frankrike har fortsatt unntakstilstand som følge av en rekke muslimske terrorangrep.

ektenyheter