Terrorangrep i England, igjen

Massakre i London, igjen: Væpnet politi ber folk holde seg unna sentrum mens politiet jobber med å finne ut hv asom har skjedd. Foto: Dominic Lipinski / AP

Rundt klokken elleve natt til søndag skal flere mennesker ha blitt drept av jihadister som kjørte en varebil inn i en folkemengde i London. Britiske medier melder at terroristene skal ha ropt om «Allah» mens de skar halsen over på tilfeldige mennesker etterpå. 

En gruppe kjetterske villmenn har drept flere mennesker i London natt til søndag. Angrepet startet med at villmennene kjørte en varebil inn i en folkemengde på London Bridge, og deretter skal villmennene ha gått løs på folk med jaktkniver mens de ropte «allahu akhbar», melder britiske Daily Mail.

Norske medier omtaler det brutale terrorangrepet som en «hendelse».

Varebil som våpen

Vitner forklarer til BBC at villmennene skal ha kjørt en varebil inn i en folkemengde på omtrent 20 mennesker ute på London Bridge. Deretter skal flere villmenn ha løpt rundt med lange jaktkniver og knivstukket folk, blant annet på Borough Market. Ifølge Daily Mail skal villmennene ha hatt metallsylindre montert på kroppen under angrepet.

En politibetjent skal være alvorlig skadet.

To av villmennene ble skutt og drept av væpnet politi.

Ropte og skrek om «Allah»

Ifølge Daily Mail skal villmennene være fra midtøsten og ha ropt «dette er for Allah» når de utførte angrepene. Vitner forteller at varebilen villmennene kjørte holdt høy hastighet da de kjørte bilen inn i en folkemengde på rundt 20 mennesker ute på broen. Ifølge en kvinne som var på stedet skal villmennene ha hoppet ut av varebilen og brukt jaktkniver til å skjære strupen over på folk ute på broen etterpå.

BBC melder at en dørvakt på en pub i London skal ha observert tre villmenn knivstikke fire personer. Villmennene skal også ha forsøkt å ta seg inn på en lokal pub, hvor de knivstakk en person fem ganger.

Dramatisk

I det som beskrives som en skuddveksling mellom villmennene og politiet skal en tilfeldig person ha blitt truffet i hodet. Nødetatene jobber nå på spreng for å sikre området og kartlegge omfanget av terrorangrepet. Folk oppfordres til å holde seg langt unna sentrum etter hendelsen. Bombe-spesialister og politi med båter undersøker Themsen etter opplysninger om at folk skal ha blitt dyttet i vannet.

Pågrepet: En forbipasserende tok bilde av en av mennene som er pågrepet i forbindelse med terrorangrepet. Foto: TWITTER / @WARCHICKUSA

Saken oppdateres.

 

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • Patrick Ramon

  Islam har etablert seg i England. Fungerer det ? Integrering ?

 • Lone Wolf

  Jeg tror nå at dette var et nytt falsk flagg angrep. Alt som kommer med store oppslag i media gjør at jeg automatisk blir mistenksom.

  Hvorfor skal vi tro på media når de stort sett ikke rapporterer virkelig muslimsk terror, som jo skjer nesten daglig, men bare slikt som dette som automatisk vil bli brukt av politikerne til å innføre et strenge regime ?

  Og hvorfor skulle muslimene utføre slike terrorangrep som dette i London som jo allerede har muslimsk ordfører ?

  • Uansett om det er ekte eller falsk flagg kommer sikkert terrorangrepet til å bli brukt som unnskyldning for å innføre enda strengere regler som bryter med personvern og rettigheter til den enkelte borger.

   • Lone Wolf

    Ja, det vil bli brukt til å begrense folkets frihet enda mer uansett, og dette var en av grunnene til at de startet med import av muslimer.

    Men slike aksjoner som dette er nok heller ikke muslimene interessert i, fordi de har jo allerede fått europa servert på sølvfat.
    Muslimene er nå interessert i å ligge lavt i terrenget, og være forholdsvis “fredelig” inntil de er i flertall og/eller har sikret seg alle høyere stillinger i landet.

    I London har de jo som sagt allerede ordføreren som er muslim og jobber aktivt for å fremme islam i london og landet forøvrig,

    • JEG har talt

     Ja, man er imellom fase 1 og fase 2 av Jihad. En vanskelig balansegang.

 • Ifølge telegraph i UK skal gjerningsmennene ha ropt: «Dette er for Allah».
  http://ny1.no/2017/06/04/terrorangrep-i-london-igjen/

  • Lone Wolf

   At media nå melder at de skal ha ropt “Dette er for Allah” gjør meg bare mer mistenksom og mer sikker på at dette var en falsk flagg aksjon.

   Det var altså ikke nok med det vanlige” allah akka og bar seg” men for å være sikker på at folket får vite at det var muslimer som gjorde det, så melder media at de også sa “Dette er for Allah”

   • JEG har talt

    Allahu Snackbar var det en som ropte

 • DrD .

  Erna Solbergs første reaksjon kommer som vanlig til å være, Det er uforståelig at noen kan gjøre slikt…
  -Nei Erna, alle muslimer er befalt 109 ganger i koranen, den islamske tekniske manualen hvordan man okkuperer og erobrer hele verden at alle som ikke er muslimer skal drepes. Islam er ikke en religion men en ekstrem politisk ideologi som må forbys.
  Hvorfor angriper muslimer i de land og byer hvor befolkningen er avvæpnet og er fratatt retten til effektivt selvforsvar, og ikke f.eks i enkelte stater i USA? Fordi ignorante politikere som er redde for sin egen befolkning har gjort forsvarsløse fremfor at folk selv kunne stanset terroristene innen få sekunder.
  https://www.youtube.com/watch?v=LKeVNFWKjlg

  • I vi ihhoggigi

   Kvinner er mødre og alle inkludert terrorister er noens puppesugende barn. Derfor klarer ikke kvinner å tro at noen kan være så slemme. Kvinner ut av politikken. Nå når det er ryddet av veien så er det ikke alle menn som passer i politikken heller. Vi har menn som ikke er kommet ut av det puppesugende (og da mener jeg ikke sex) stadiet. UT av politikken med disse landssvikende tøffelheltene. SÅ da sitter vi i igjen med MEG (og de som ligner på meg) og Donald Trump. Trump slår til og hinter til sitt innreise forbud for muslimer. GLIMRENDE, ingen, INGEN muslimer må få ta et skritt utenfor muslim land. De som er ute, kjeppjages hjem, da og KUN DA kan vi få en terror fri verden.

  • kjellM

   Og Brende er sjokkert.

 • JEG har talt

  Hoved problemet :

  Mennesker i det intellektuelle opplyste vesten er kommet til et stadie hvor vi skal forstå alt, forske på og utlede teorier av alt.

  Mennesker i Midtøsten /Afrika inkludert muslimer) lever på et stadie hvor fysisk makt, religion og hat betyr alt. De lever nå som vi gjorde for 1000 år siden.

  Dette kan overhodet ikke kombineres per i dag. Løsningen er å sende alle muslimer hjem. La de få utkjempe sine dødelige slag og utvikle seg i retning moderne samfunn som vi har gjort.

  Spørsmålet er uunngåelig, hvor er vi i vesten når muslimene endelig er blitt relativt moderne? Da er jo vi milevis foran som vanlig.

  Konklusjon : det moderne vesten og Islam lar seg ikke kombinere. Aldri, noensinne.

  • Lone Wolf

   Dette er for det meste riktig. Bortsett fra den første setningen hvor du bla skriver dette “Mennesker i det intellektuelle opplyste vesten”

   Noen mennesker i vesten er riktignok opplyst, og har kunnskap om vår verden, og om hva som foregår og hvorfor.
   Men å generellt snakke om “Mennesker i det intellektuelle opplyste vesten” går ikke.
   De fleste mennesker i “det intellektuelle opplyste vesten” er slett ikke opplyst, de er blinde og de støtter blindt makthavernes agenda.

   Det intellektuelle opplyste vesten fins i realiteten ikke. Men politikere og media vil at folk skal tro det, for dette er en del av deres agenda.
   Som igjen fører til at folk flest helhjertet støtter makthavernes agenda.

   • Whopper Cheese

    DU er styrt av myndighetene Lone Wolf og ingen andre, tenk litt på den 😉

    • Lone Wolf

     Nei, jeg er ikke styrt av myndighetene. Men du og minst 99% av Europas befolkning ER desverre styrt av myndighetene.

     Dere støtter dermed makthavernes agenda selv om mange selv ikke er klar over at de støtter makthavernes agenda.

     Så den virkelge årsaken til den muslimske invasjonen, samt mye annen elendighet, er nok folk flest, som har forlatt Gud og også fornekter kunnskap om hva som foregår og hvem som står bak.

 • JEG har talt

  Ifølge sure 4:74 og 9:88-89 er død i jihad den eneste veien som garanterer et menneske adgang til paradis. Når en mann dør i jihad trenger ikke han å vente i graven på dommedag, men han går rett til paradiset. Et menneske som dør i jihad blir lagt i kisten akkurat slik som han døde, i motsetning til andre som blir vasket og ikledd rene klær.

 • JEG har talt

  ‎Minst 72 jomfruer og evig ereksjon for de muslimer som dør i krig (Jihad) mot vantro (ikke muslimer)

  Den selvoppnevnte pedofile profeten, massemorderen, slaveeieren og kvinnemisbrukeren Muhammed lovet sine etterfølgere dette.

  Hvordan kan bl.a gårdagens terrorister motstå dette?

  • kenneth hovestøl

   Og ikke glem at det blir ekstra pluss + når det nå er ramadan……

 • Tor Gustavsen

  Ganske logisk dette når det er importert mangfoldige millioner slike svin hit til Europa!

 • PK svada

  Berikende

 • invernes

  Dette skal vi bli vant med sier Støre Brenda erna Gærna Hareide grande NRK tv2 Gina er biskoper og andre skriftlærde. 😪

  • Patrick Ramon

   Tv2 tok inn Lars Gule som “ekspert” for å kommentere på denne saken, en jødehatende eks-terrorist skal fortelle oss hvordan verden fungerer, jaja…

   • invernes

    Ja TV 2 Er de sinnssykes TV kanal. 😁

 • invernes

  Erna har nå foreslått at muslimer skal få gratis sertifikat for lastebil truck og det er ikke en spøk engang. 😬

  • PK svada

   De trenger ikke førerkort for å meie ned en haug med fotgjengere

   • invernes

    Sant det men nå får de trening i å sikte bedre med bilen 🤔

    • PK svada

     Presisjonskjøring er viktig ja 🙂

     • invernes

      😂 hehe

 • JEG har talt

  Ved hvert eneste muslimske terroranslag så får vi høre om venner og naboer av terroristene at ‘nei, det kan umulig ha vært dem, de som var så snille og rolige, ordentlige folk’

  ERGO : ALLE muslimer, hver eneste én er en porensiell terrorist i Allahs navn og Jihad.

 • Lone Wolf

  USA har nå samme problemet som Europa, og Trump gjør det bare verre.

  Jeg vil anbefale alle å høre på denne videoen, for her omtales bla alle de muslmske terrorhandlinger og drap som ikke omtales av media, men myndighetene straffer dem som sier fra om dette.
  https://www.youtube.com/watch?v=7ZksUJ0Es6Q

  Når media så plutselig omtaler falsk flagg aksjoner som utført av muslimer, så tror alle bliindt på det, selv om de vet at media skjuler virkelige muslimske terrorhandlinger og drap.

  Hvorfor støtter så mange om myndighetenes agenda helt blindt og automatisk, og helt uten å tenke over hva som skjer ?

  • Whopper Cheese

   DETTE VAR IKKE FALSK FLAGG LONE WOLF
   – ei heller av noen av de andre terroraksjonene i Europa

   • Lone Wolf

    Jo, det var en falsk flagg aksjon, og bla mediadekningen er med på å bevise dette.

    Ekte muslimsk terror, drap og voldtektes, nevnes knapt i media, og om det nevnes så er det som oftest uten å nevne muslimer med et eneste ord.
    Tvert imot så prøver media så godt de kan å skjule muslimsk terror,drap og voldtekter.
    Og om det nevnes så nevner de likevel ikke muslimer med et eneste ord, men prøver å gi det inntrykk at det var folk av landets egen hvite erniske befolkning som gjorde dette.

    • Whopper Cheese

     Gå åt skogen Lone Wolf, langt inn, lengst inn og kom aldri ut igjen. Du slipper å forholde deg til verden. Enten det eller søk psykiatrisk hjelp. Om ikke ty til Plan C og få fred med Gud.

     • Lone Wolf

      Hvorfor mener du at det er umulig at makthaverne kan drive med falsk flagg aksjoner ol for å manipulere folket til å støtte myndighetenes agenda, når de har gjort dette opp gjennom hele historien ?

      Hvorfor tror du at mymdighetene og politikerne plutselig er blitt så mye bedre og ærligere i dag ?

     • Whopper Cheese

      FUCK OFF, vi er kommet en del lenger en oppigjennom historien. Hvorfor et par tre tullinger i en kassebil med kniver!??
      Virkelig profesjonelt

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!