Norske statsledere viser muskler

HANDLEKRAFTIG: Børge Brende fordømmer som vanlig terrorangrep i Europa. Denne gangen «på det sterkeste». FOTO: Skjermdump fra Twitter.

Norske statsledere som fordømmer terrorangrep i Europa på Twitter har blitt fast prosedyre. Angrepet i London natt til søndag 4. juni er intet unntak.

Terrorister over hele Europa må nå ta inn over seg at selveste Børge Brende fordømmer terrorangrepene deres. Attpåtil fordømmer Brende terrorangrepet «på det sterkeste». Noe som åpenbart må sende bølger av skrekk gjennom jihadister i alle europeiske land.

I skrivende stund har Børge Brende fått 90 likes og 59 delinger på sin tweet hvor han markerer sin handlekraftige natur. 

Handlekraftig statsminister

Statsminister og Norges førstedame Erna Solberg rører ved alles hjerter når hun for et øyeblikk avslutter Pokémon GO og åpner Twitter-appen for å meddele sine sympatier med England. Tanken på at Solberg trolig også måtte sette fra seg godteposen for å twitre dette gjør at det blir mildt sagt overveldende.

Ikke det minste rart at statsminister Erna Solberg i skrivende stund nå har hele 286 likes og 94 delinger på tweeten sin.

Statsledere over hele verden må være helt fra seg av stum beundring for den uovertrufne og makeløse handlekraften til våre forbilledlige norske statsledere.

RØRENDE: Statsminister Erna Solberg ordner opp etter terrorangrepet i London med en melding på Twitter. FOTO: Skjermdump fra Twitter.

 

 

 

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • kenneth hovestøl

  “Norske statsledere viser muskler.”

  Skal vedde på at de også fraskriver seg et hvert ansvar for disse uhyrlige handlingene….

  En glimrende skrevet artikkel også. Takk Redaksjonen.

  • Kurt O Fittje

   Ja, vi trenger egentlig ikke kommentere dette. Godteri-momsende Pokemon-Erna og hennes lydige kassettspillerautomat, lobotomerte Brende, er nok i seg selv.

 • Whopper Cheese

  Forbannede feiginger 🙁

 • DrD .

  Paul Joseph Watson sier det rett ut, og kan overføres direkte til norske politikeres reaksjoner: https://www.youtube.com/watch?v=v4vWR5BpDdQ
  Brende priset seg sikkert lykkelig over å kunne bruke klipp og lim, så han slapp å finne på noe originalt og gjennomtenkt å skrive.

 • Tor Gustavsen

  Her lyver jo både statsministeren og utenriksministeren, begge to er jo i virkeligheten for terrorisme siden de vil gi terrorister og andre kriminelle utlendinger fri tilgang til landet vårt!

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!