Soviet flag
Foto: Illustrasjonsfoto (public domain)

Enkelte leger i det offentlige helsevesenet innrømmer at de lar være å informere pasienter om livreddende kreftbehandling, hvis de gjetter at pasienten enten ikke får råd til, eller vil prioritere formue-penger til, disse private tjenestene.

«Jeg ser an pasientene. Du må ta med i beregningen om pasienten har råd til å kjøpe behandling privat. Det er vanskelig hvis en pasient må selge hus, hytte og bil. Har de ikke åpenbart økonomi til noe slikt, informerer jeg ikke om slike muligheter» – Stein Harald Sundstrøm, øverste leder for norske kreftleger.

Et av de vanligste argumentene for at staten skal ta 3/4 av kjøpekraften til millioner av mennesker er altså et helsevesen som ikke bare lar være å gi pasienter visse livreddende tjenester, men også holder det skjult, i sine rådgivende samtaler, at disse tjenestene finnes.

Kilde: VG

ektenyheter

19 KOMMENTARER

  1. Nei, vi vanlige folk skal værsågod bare daue uten livgivende behandling i en skitten sykehuskorridor. Det er nok bare politikeradelen, Mette Mareritt & hoffet og feite & vomdigre næringslivsledere som får tilgang til slik medisin.

    • Du må huske at kongehuset viser vei i progressiv og moderne handlinger, så å gifte seg med en narkotikabrukende alenemor er jo det minste de kunne gjøre.
      Ekte menn vet derimot at å rote seg borti alenemødre lett kan ende i et økonomisk mareritt, men så har ikke ekte menn sugerør rett i statskassa.

  2. Livreddende helsehjelp tar ikke sosialistregimet seg råd til; men å ødsle med 33 milliarder av skattebetalernes penger ved å spre det ut i verden i form av bistandsmidler, midler ambassadører bruker til å kjøpe seksuelle tjenester fra elskerinner, det har sosialistene råd til.
    Sosialistene har også råd til å importere horder av mennesker som ikke bare har en ikke-kompatibel og fiendtlig kultur og religion, men som også har en gjennomsnittlig lav IQ som er i grenseland av hva nordmenn vil bli stemplet som mentalt tilbakestående med. Dette er mennesker man ikke engang kan ansette for å grave en grøft, så de vil bli evigvarende sosialklienter.