Muslimsk terrorangrep i Melbourne: kjent islamist og et uskyldig offer drept, flere politifolk skadet

En kjent islamist og et uskyldig offer skal være døde og tre politifolk er skadde etter en gisselsituasjon i Melbourne, Australia mandag kveld lokal tid. Gjerningsmannen, Yacqub Khayre, skal ha ringt en lokal radiostasjon og sagt at “dette er for IS, dette er for al-Qaida”. Politiet etterforsker forbindelse til terror og IS skal ha tatt på seg ansvaret for angrepet.

Foto: Julian Smith. Den antatte gjerningsmannen (til høyre) Yacqub Khayre, kjent islamist.

Australsk politi bekrefter overfor ABC at det etterforskes som terrorisme, og at de kjenner til angriperen fra en tidligere etterforskning. Khayre ble i 2009 siktet, men frifunnet for terrorplaner mot en militærbase i Australia.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • DrD .

  Alle skulle vært pålagt å lære om koranen.
  Det er tragisk å se spesielt unge jenter i AUF som ikler seg hijab og som skriver om hvor forferdelig det er for muslimer å høre at det er islam som er bakgrunnen for terroren i London.
  Disse jentene er hjernevasket til å tro at islam betyr fred, når koranen i virkeligheten befaler alle muslimer hele 109 ganger at de skal drepe alle ikke-troende, og at muslimske menn kan ha fire koner og så mange ikke-muslimske sexslaver som han kan kontrollere med sine hender. Disse AUF jentene jobber aktivt for å fremme en politisk ideologi som vil gjøre de samme jentene til sexslaver for å sette enda flere muslimske barn til verden som skal brukes i jihad for å kolonisere hele verden.

  • Tor Gustavsen

   AUF er jo for terrorisme også bare det ikke rammer dem selv.
   Når terroren først rammet Norge i betydelig omfang så var det jo i alle fall bra at det var terrortilhengere selv som i all hovedsak ble rammet slik at de fikk smake sin egen medisin.

  • Sigurd L. Wiik

   AUF vil ødelegge Norge.

 • Tor Gustavsen

  Politiet kjente til disse jævlene fra tidligere og absolutt ingenting ble gjort.
  Jævlene skulle jo blitt sendt hjem eller blitt skutt for lenge siden!
  Så kan en jo bare spørre seg om hvorfor ikke noe ble gjort, og stille politikerne til ansvar for dette og alle andre terroraksjoner i siviliserte land

  • invernes

   Man hører det samme om og om igjen nå, Politiet kjente til disse terroristene.

   • Sigurd L. Wiik

    Ja, vi bør skyte først og spørre etterpå

 • invernes

  Uskyldige offer kommer det til å bli mange av om vi ikke stopper venstresiden voldsfeministene.
  De vil fylle våre land med muslim monster , det burde være klistret advarsler på muslimer som tobakk, potensielt dødelig.

  • Sigurd L. Wiik

   Jeg lurer på hvor stor %vis andel av voldsfeministene hadde reagert negativt om de ufrivillig hadde fått en sandapesnopp eller en African anaconda opp i toer’n

 • Lone Wolf

  Alle burde spre denne vidoen på alle mulige nettsteder, slik at folket kan få litt sann informasjon om islam, og ikke bare statlig og muslimsk propaganda

  Forhåpentligvis kan denne videoen bidra til at noen blir reddet fra å konvertere til islam, og også at noen muslimer forlater islam.

  https://www.youtube.com/watch?v=y7ojKL8A7qQ

  • Sigurd L. Wiik

   Det er dødsstraff for å forlate islam so FAT chance, men at noen tenker seg om et par ganger før de melder seg inn er bra

   • Lone Wolf

    Det er dødsstraff for å være muslim også. Ikke her og nå, og i denne verden, men når denne verden er slutt. Og den dødsstraffen er mye verre.
    Det er satan som er islams “gud” Og satans disipler vil få del i den straffen som satan vil få.

    Jeg håper at noen muslimer leser dette, for de vet nok hva jeg mener

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!