En kjent islamist og et uskyldig offer skal være døde og tre politifolk er skadde etter en gisselsituasjon i Melbourne, Australia mandag kveld lokal tid. Gjerningsmannen, Yacqub Khayre, skal ha ringt en lokal radiostasjon og sagt at «dette er for IS, dette er for al-Qaida». Politiet etterforsker forbindelse til terror og IS skal ha tatt på seg ansvaret for angrepet.

Foto: Julian Smith. Den antatte gjerningsmannen (til høyre) Yacqub Khayre, kjent islamist.

Australsk politi bekrefter overfor ABC at det etterforskes som terrorisme, og at de kjenner til angriperen fra en tidligere etterforskning. Khayre ble i 2009 siktet, men frifunnet for terrorplaner mot en militærbase i Australia.

ektenyheter

11 KOMMENTARER

  1. Alle skulle vært pålagt å lære om koranen.
    Det er tragisk å se spesielt unge jenter i AUF som ikler seg hijab og som skriver om hvor forferdelig det er for muslimer å høre at det er islam som er bakgrunnen for terroren i London.
    Disse jentene er hjernevasket til å tro at islam betyr fred, når koranen i virkeligheten befaler alle muslimer hele 109 ganger at de skal drepe alle ikke-troende, og at muslimske menn kan ha fire koner og så mange ikke-muslimske sexslaver som han kan kontrollere med sine hender. Disse AUF jentene jobber aktivt for å fremme en politisk ideologi som vil gjøre de samme jentene til sexslaver for å sette enda flere muslimske barn til verden som skal brukes i jihad for å kolonisere hele verden.

  2. Politiet kjente til disse jævlene fra tidligere og absolutt ingenting ble gjort.
    Jævlene skulle jo blitt sendt hjem eller blitt skutt for lenge siden!
    Så kan en jo bare spørre seg om hvorfor ikke noe ble gjort, og stille politikerne til ansvar for dette og alle andre terroraksjoner i siviliserte land