Mulig hevnangrep på ekstremist-moské

Mulig hevnangrep i London: Flere muslimer kjørt ned utenfor Finsbury-moskéen natt til i dag.

En hvite mann i varebil pløyde inn i en folkemengde på ca 10 mennesker utenfor moskèen og skal ha skreket “Jeg vil drepe alle muslimer!” da han ble pågrepet av sivile før politiet kom til. En skal være omkommet og 10 er skadet. Alle ofrene er muslimer.

Statsminister Theresa May kaller i dag hendelsen et «potensielt terrorangrep». Da gjerningsmannen ble tatt skal han ha sagt: «Jeg ville gjort det igjen, jeg ville gjort det igjen» med en irsk aksent.

 

Hevnangrep mot muslimer er hva myndighetene frykter mest av alt. Document.no påpeker at:

Selv om det skulle vise seg at Finsbury-moske-terroristen var utilregnelig, vil virkningen være den samme: Europa har sett et alvorlig tilfelle av motvold. Det er ingenting myndighetene frykter mer.

Uansett hva som måtte komme frem: Muslimer oppfatter det som terror, og ikke bare muslimer i Storbritannia, men hele ummahen, som nå er inne i slutten av ramadan.

Ekstremist-moské

Tommy Robinson tok til Twitter i natt og minnet om at Finsbury-moskeen har vært et arnested for jihadister i årevis, uten at myndighetene grep inn.

Robinson har rett i at Finsbury Park moskèen i årevis har vært kjent som en ekstremist-moské og et vært et tilholdssted for islamister. Fra 1997 til 2003 ble den ledet av den internasjonalt beryktede hatpredikanten Abu Hamza, som i 2006 ble dømt til syv års fengsel for planlegging av mord og oppfordring til rasehat.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • PK svada

  Sosialistene kommer til å bruke dette for alt det er verdt.

 • DrD .

  Denne hendelsen kommer til å bli omtalt daglig i Norsk presse i dobbelt så lang tid som noen av de muslimske terror angrepene.

  Nettopp gjennom å ikke handle, ved å ikke hevne terror, så har muslimer lært at folk i vesten er svake og kan enkelt kontrolleres gjennom terror og med beskyldninger om rasisme. I India har de slitt med muslimer i tusen år, men der har muslimene erfart at terror møtes med nedslakting av muslimer.
  Selv om vesten er gjennomsyret av feminiserte svake androgyne følsomme metroseksuelle menn, så finnes det fortsatt mange menn som fortsatt er menn. En dag vil muslimene oppdage når de har presset for langt; slik som skjedde i Jugoslavia.

 • Lizzy

  Det er snart ikke trygt å være noen steder lenger 🙁

  • invernes

   Du er savnet :))

   • Kirkehøyden

    Du er savnet òg inverness, av Erna Grande 😉

   • Lizzy

    Takk 🙂 Jeg slettet den gamle profilen og opprettet en ny, men noen på SC blokkerte meg etter jeg skrev enn unnskyldning der i natt 🙁
    Men det er sant alt jeg har skrevet og jeg er nesten dobbeltgjengeren til Molly Cavalli 🙂 Jeg blir forvekslet med henne stadig vekk.

    • Kirkehøyden

     Bortsett fra at du har en fyllikknese midt i ditt grymme åsyn 😉

    • invernes

     Skal hilse fra Kirkehøgda 😉

    • densensurerte

     Det var en del skuffa sjeler på SC, ja.

     For min del anså jeg det hele mer som en bagatell dersom det kun er et juksebilde som er benyttet – selv om presentasjon av julebildet som deg, var litt drøyt, må jeg si.

     s

  • Kirkehøyden

   Du ER savnet 😉

   • Lizzy

    Takk 🙂 Har du byttet profilbilde ?

    • Kirkehøyden

     Ja, for deg. Hva jeg føler for deg 🙂

 • invernes

  Ja det måtte nu komme som nordlendinger sier.
  Men nå kommer venstre hatet til å blomstre, rosetog mot de onde hvite mennesker, krav om Sharia i Norge og en Mulla som konge , dette kommer midt i blinken for løgn media, nå kan de spy ut hatet sitt mot oss som våger å tenke hevn mot de hellige muslimer.

 • Kirkehøyden

  JÆVLA idiot. Denne psykiatriske pasienten ødelegger for saken vår. Venstremedia kommer til å bruke dette for hva det er verdt. ‘Nå er vi like gode’ ‘Muslimer og hvite er like ille’ Hvite bedriver terror, akkurat som muslimer’.
  Synes jeg ser det for meg 🙁

  • PK svada

   Skal du gå i rosetog?

   • Kirkehøyden

    Jepp, med en kaktus i rattata 😉

 • PK svada

  Politiaksjon i Paris: Bil eksploderte, bevæpnet mann arrestert-
  https://www.document.no/2017/06/19/politiaksjon-pagar-i-champs-elysees/

  • Lone Wolf

   Hvis de påstår mannen på bildet er skutt og død, så er det en ganske stor mulighet for at dette er en ny falsk flagg aksjon av den typen hvor de bruker skuespillere.
   For om han virkelig var skutt så burde det være en del blod både på klærne og rundt den “døde” personen.

 • Lone Wolf

  Her ser vi hvorfor myndighetene driver med falsk flagg aksjoner, de ønsker å provosere frem slike angrep på muslimer.
  At de samtidig sier at de “frykter” slike angrep, er en del av spillet for å lure folket, for i virkeligheten så ønsker de angrep på muslimene og det er også det de prøver å provosere frem med alle disse falsk flagg akssjonene.

 • Bottolf Olsen

  Dette krever rosetog!!

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!