Løgner om Identitæres LGBT-standpunkt fra Fri Oslo og Akershus og Blikk

Den siste uken har flere organisasjoner innen homobevegelsen, bl.a. Fri Oslo og Akershus og Blikk, løyet om at Martin Sellner og Identitærbevegelsen angivelig skal være fiendtlig innstilt overfor homofili.

Rødts valgkamp-sekretær Benedikte Pryneid Hansen gikk til og med så langt som å påstå at identitære ønsker et samfunn uten homofile mennesker.

Dette er helt grunnløse anklager, og dermed løgn.

Martin Sellner, fra vårt kontroversielle arrangement på Eldorado bokhandel, sier forøvrig også rett ut at han ikke har noe imot homofili (uttalelsen kommer rundt 4:15).

Ekte Nyheter har alltid forsvart homofiles rettigheter, og vi er bl.a. store fans av den usedvanlig modige homofile samfunnsdebattanten Milo Yiannopoulos, som aktivt kritiserer islamisme på tross av konstante drapstrusler, i motsetning til de fleste organisasjoner som sier de kjemper for homofiles rettigheter.

Vi anmoder også homofile, Fri Oslo og Akershus og Blikk, om å være varsomme om folk som vil spille på deres følelser, og minner om at kommunistiske diktaturer ofte har kastet homofile i brutale konsentrasjonsleirer (bl.a. Fidel Castro gjorde dette), eller i verste fall hatt dødsstraff for homofili.

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • Sigurd L. Wiik

  Vi liker homser, bare ikke de ekle greiene de holder på med

 • invernes

  De burde sendes til Saudi Arabia alle som en.

  • densensurerte

   Det gjelder både homofile og venstreorienterte, antar jeg.

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!