Ekte Nyheter regnbue homo lgbt

Den siste uken har flere organisasjoner innen homobevegelsen, bl.a. Fri Oslo og Akershus og Blikk, løyet om at Martin Sellner og Identitærbevegelsen angivelig skal være fiendtlig innstilt overfor homofili, og til og med ønsker deres medlemmer ’til livs’.

Rødts valgkamp-sekretær Benedikte Pryneid Hansen gikk til og med så langt som å påstå at identitære ønsker et samfunn uten homofile mennesker.

Dette er helt grunnløse anklager, og dermed løgn.

Martin Sellner, fra vårt kontroversielle arrangement på Eldorado bokhandel, sier forøvrig også rett ut at han ikke har noe imot homofili (uttalelsen kommer rundt 4:15).

Ekte Nyheter har alltid forsvart homofiles rettigheter, og vi er bl.a. store fans av den usedvanlig modige homofile samfunnsdebattanten Milo Yiannopoulos, som aktivt kritiserer islamisme på tross av konstante drapstrusler, i motsetning til de fleste organisasjoner som sier de kjemper for homofiles rettigheter.

Vi anmoder også homofile om å være varsomme om folk som vil spille på deres følelser, og minner om at kommunistiske diktaturer ofte har kastet homofile i brutale konsentrasjonsleirer (bl.a. Fidel Castro gjorde dette), eller i verste fall hatt dødsstraff for homofili.