Listhaug kalt ‘’Jævla rasistkjerring’’ av Ap-politiker

Listhaug ble kalt ‘’Jævla rasistkjerring’’ av en Ap-politiker som svar på et Facebook-innlegg angående innvandring. Bystyrepolitiker Gjermund O. Bjørndahl har i etterkant kommentert på at dette er noe han ikke angrer på.

Ap-politikeren forsvarer uttalelsen sin med å si at dette er noe Listhaug må tåle når hun fremmer rasisme i Norge.

Dette er ikke første gangen Listhaug har blitt utsatt for mobbelignende kritikk som ikke har hatt noe argumenterende grunnlag. Første mai ble også Listhaug kalt kjerring av AUF-lederen. ‘’Kast kjerringa på hue ut av regjeringa’’ sa AUF-leder Mani Hussaini ved sin tale i Melhus første mai. Mani Hussaini beklaget senere uttalelsen sin.

Uakseptabel oppførsel

Listhaugs politiske rådgiver, Espen Teigen har fått mulighet til å kommentere på denne saken. Espen Teigen har gjort det klart at denne typen oppførsel er fullstendig uakseptabel, og vil anbefale Ap å sende han på et kurs hvor de lærer grunnleggende folkeskikk. Dette er ikke noen overraskende kommentar med tanke på at de politikerne vi velger inn for å representere oss skal oppføre seg med normal etikk og ikke oppfordre til å mobbe de som har en annen mening enn de selv.

Mobbekultur

Dette er dessverre en realitet som ofte viser seg fra venstresiden hvor de stempler uenigheter med rasistkortet, dette gjør at den virkelige betydningen av ‘’rasist’’ blir vannet ut til noe som egentlig ikke har noen særlig betydning. Dette gjør situasjonen veldig trist hvis noen faktisk opplever rasisme.

I tillegg så polariserer det de forskjellige politiske sidene, noe som gjør at vi har en situasjon hvor den ene siden ikke prøver å forstå den andre. Hvorfor skal du forstå rasister? Dette gir en mentalitet som gjør at folk ikke prøver å forstå den andre siden av argumentet, og får vi en situasjon hvor vi ikke kan jobbe sammen.

Tror virkelig Ap-politikeren at Listhaug er en rasist, tror han Listhaug vil ha en mer restriktiv innvandringspolitikk fordi hun hater innvandrere og ikke på grunn av økonomiske og sosiale grunner?

Lik og del:

Du vil kanskje også like...

Kjære leser! Før du kommenterer må du lese våre regler
Gjentatte brudd på reglene vil føre til permanent utestengelse. Vi håper dere respekterer dette.
Kos dere med debatten! :)
 • Loke

  Politikeren er lærer og det burde vurderes om han er skikket til jobben når han åpenbart mangler alminnelig god folkeskikk.

  • Crytearia

   Ja det blir farlig hvis flere sånne karrer seg til seg til høyere maktposisjoner, det er nå en ting.

   Til disse har altså de norske foreldrende overlatt sine barn til en grundig rendyrking av (politiske) ideologier/ religioner – vitenskap og kunnskap/ hygiene etc.. en ekstrem doktrinær virksomhet ( Det norske skoleverket).

   Tør ikke tenke på hva som kommer til å skje hvis de plutselig en dag trekker i uniform og ens påkledning.

 • Jovlang

  Anti-racist is a code word for anti-White.

  • kenneth hovestøl

   AMEN!

 • kenneth hovestøl

  “Dette er ikke første gangen Listhaug har blitt utsatt for mobbelignende kritikk som ikke har hatt noe argumenterende grunnlag. Første mai ble også Listhaug kalt kjerring av AUF-lederen. ‘’Kast kjerringa på hue ut av regjeringa’’ sa AUF-leder Mani Hussaini ved sin tale i Melhus første mai. Mani Hussaini beklaget senere uttalelsen sin.”

  Hehe, jeg må le. Før i tiden, da jeg var nyere, ble ordet “Kjerring”, brukt som en heders betegnelse på mødre som fødte tre gutter “på rekke og rad”.
  – Jeg er også da den eldste i søskenflokken vår, men med en liten søster til slutt 🙂

 • invernes

  Listhaug kan stå med hevet hode hun er en Norsk folkehelt og patriot .
  Ap landssvikere søpla kan dra til helvetet. 😗

 • Loke

  Ap politikeren har skiftet navn og flyttet til et annet sted, det har sikkert noe med denne saken å gjøre.

  https://www.nrk.no/sorlandet/stjal-vin-pa-radhuset-1.6464340

 • Ulf Ayirtahsk Berg

  Er han i antifa på fritiden?

 • Bottolf Olsen

  Vekk med Erna & Siv. Inn med Listhaug og Gjedde!

  • invernes

   Så absolutt + Hagen. 😉

   • Bottolf Olsen

    Absolutt. Siv kastes i søpla. Grønmo siste stopp.

    • invernes

     Om det er plass da ? for Grande og Erna+Støre og Hareide + SV gruppen med MDG fyller opp mye der 🙂

     • Bottolf Olsen

      Sant. Uansett er de mer å sammenligne med atomavfall. Livsfarlige greier! De må stappes ned i gifttønner og låses inne dypt under jorda på svært avsidesliggende steder.

 • Lone Wolf

  Disse venstrevridde idiotene, med AP i spissen burde vært fengslet for mange år siden.
  Jeg har før sagt at det fins ikke rasister, og da mener jeg at det fins bare onde mennesker, selv om det er litt tvilsomt om vi kan kalle disse venstrevridde idiotene og massemorderne for mennesker.

  Disse venstrevridde massemorderne har selv vært med på å invitere invasjonsstyrkene som invaderer Europa og Norge, og AP sendte til og med fly til libya for å bombe dem og sørge for at flest mulig skulle finne det bryet verdt å folate sitt eget land for å invadere og ødelegge Europa.

  Disse venstrevridde massemordrne sto også fremst i køen for å boikotte sørafika i sin tid, og legge grunnlaget for det folkemordet som nå pågår i sørafrika, og som de nå også har importert til Europa.

  Hvis det var noen flykninger vi skulle åpne grensene for, så var det de hvite europeerne fra sørafrika, som nå er forfulgt og blir torturert og drept av negrene i stadig økende tempo, men dette sier ikke disse venstrevridde morderne et ord om.

  Jeff Rense & Karel Vorster – Millions Of S. Africa Whites Face Death
  https://www.youtube.com/watch?v=rLiSTTuM6gY#t=2088.24925

  En annen gruppe mennesker som er virkelige flyktninger er de kristne i midtøsten.
  Muslimer trenger ingen hjelp, de kommer hit med fiendtlige hensikter.

  • invernes

   Tiltredes 🙂

  • invernes

   Sosialistene transgender idiotene i Kristiansand har innvitert en gjeng svarte gangster skuespillere til byen fra Sør Afrika, det skulle få oss til å bli mer åpne for multi kulturen som en MDG sinnssyk heks uttalte på ARK islam tv.
   Ikke et ord om massemordet på hvite der i gården.

   • Lone Wolf

    Ja, folket skulle ha samlet seg og fjernet disse monstrene for lenge siden, men dessverre så fortsetter folk flest å støtte dette tvers gjennom onde og korrupte politiske systemet.
    Og enda verre, folk flest tilber dem som står bak dette systemet.

    Folk flest støtter dette onde og korrupte politiske systemet som er designet for å undertrykke og drepe oss, og de tilber dem som står bak og har skapt dette systemet som er designet for å utnytte og drepe oss, og samtidig gjøre dem selv rike.

    Fordi folk flest støtter dette systemet, så er det ikke noe håp, hverken for Norge eller for denne verden. Og heller ikke for dem som støtter dette systemet.

  • staxo

   De venstrevridde massemorderne er vel på lik linje med de høyrevridde massemorderne?
   Du har jo selv uttalt at alle politikere er korrupte. Noe jeg er enig i.

   Så hvorfor er venstre verre enn høyre egentlig?
   De er alle av samme ulla, og har alle samme agenda.
   Kun kamuflert for at du og jeg skal tro vi har et valg.

   • Lone Wolf

    Ja, det er riktig, alle politikerne har samme agenda, men alle er egentlg venstrevridd, og jobber mot oss.

    Dette med høyre-venstre er i realiteten bare noe de har funnet opp selv i samarbeid med sine arbeidsgivere, og som de bruker for å splitte folket.

    • staxo

     Siden da høyre-venstre i realiteten bare er noe som er funnet opp, så kan man heller ikke si at alle egentlig er venstrevridd.

     Sånt sett finnes det egentlig ikke noen politikk i det hele tatt, annet enn en agenda fra de som styrer det som kalles politikk.

     • Lone Wolf

      Du har rett, jeg burde ikke sagt at alle er venstrevridd, selv om de alle jobber for ef totalitært regime hvor folket er kontrollert og uten frihet, og blir behandlet som kveg,

      Men jeg kom ikke på noen annen måte, siden slike totalitære regimer jo uten unntak er “venstrevridd” og sosialistisk/kommunistisk.

     • staxo

      Ja, det har jo ikke noen hensikt i å krangle om definisjoner egentlig.
      Men litt dumt kanskje at mange hele tiden fokuserer på kun en side, da det kan lure folk til å tro at den andre delen av den politiske aksen er “løsningen”.

      Selv synes jeg alle politiske partier egentlig vil det samme. De har bare forskjellige innfallsvinkler for at folk skal tro det er stor forskjell, og dermed få visjonen om demokrati.
      Fokusering på bagateller, detaljer og mindre viktige ting er med på å ta fokuset vekk fra hva som er de store og viktige sakene. Som ikke blir snakket om.

      Du har mange gode poenger Mr. Wolf, selv om jeg er sterkt uenig i en del av dem.

      Det er likevel ingen grunn til å krangle. (Nei, du har ikke gjort det.)
      Enhver må lære seg at andre har litt eller mange forskjellige synspunkter.

      Om dine synspunkter fremstår du ihvertfall ærlig. Kudos for det. Du er nok et bra menneske.
      Så får det være at noen er uenige i essensielle spørsmål.

 • densensurerte

  Fyren skal (!!) for at han ikke angrer.
  Det kryr av nok ryggesløse politikere der ute som kryper og legger seg flate på mage og rygg bare media retter fokuset mot dem.
  s

Pga. idiotiske og unødvendige reguleringer fra EU-byråkratene er vi pålagt å vise at vi bruker cookies (eller informasjonskapsler som det så fint heter på norsk). Sånn, nå er dere klar over det, og du kan enten velge å akseptere og lukke meldingen, eller å forlate siden. Takk!